Η Χρύσα Ρώπα σε συνέντευξή της στο περιοδικό «OK» αναφέρθηκε στο επάγγελμα του ηθοποιού και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, οι οποίες την αναγκάζουν να δουλεύει μέχρι και σήμερα.
Όπως είπε συγκεκριμένα η ηθοποιός εξακολουθεί να δουλεύει «για να ζήσει», και όχι για να «θρέφει τον εγωισμό της».
Η ίδια ρωτήθηκε αν έχει παρασυρθεί ποτέ από την αγάπη που λαμβάνει από το κοινό όταν βρίσκεται στη σκηνή, με αποτέλεσμα να μην έχει πλήρη συναίσθηση της κατάστασης.
Η Χρύσα Ρώπα απάντησε ότι δεν της έχει συμβεί κάτι τέτοιο, σημειώνοντας ότι δεν έχει ματαιοδοξία και εργάζεται για να ζήσει, ενώ αποκάλυψε ότι, έπειτα από 44 χρόνια εργασίας, λαμβάνει 650 ευρώ σύνταξη.
«Σου έχει τύχει να παρασυρθείς τόσο πολύ στη σκηνή, μπροστά σε ένα θέατρο που σε αποθεώνει και να ξεφύγεις, να μην έχεις πλήρη συναίσθηση της κατάστασης;», ρώτησε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος την ηθοποιό.
«Όχι βέβαια. Δεν ξέρω ποιοι σου τα λένε αυτά. Μεροκάματο κάνω. Ύστερα από 44 χρόνια παίρνω 650 ευρώ σύνταξη.
Είμαι εδώ, στην Ελλαδίτσα, σε μια χώρα όπου δεν υπάρχει ούτε αξιοκρατία, ούτε δικαιοσύνη, τι να αισθανθώ;
Ότι είμαι μια μεγάλη ηθοποιός και κάτι γίνεται από κάτω με τον κόσμο;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χρύσα Ρώπα.
«Αυτή τη δουλειά την κάνω για να ζήσω. Δεν την κάνω για να θρέψω τον εγωισμό μου. Δεν έχω ματαιοδοξία.
Έχω ζήσει από κοντά ανθρώπους πολύ ματαιόδοξους και δεν μπορεί κάτι που σιχαίνεσαι να το επιδιώκεις μετά.
Στο δικό μου “εγώ” έχω άλλες αξίες», τόνισε η γνωστή ηθοποιός.
Διαβάστε επίσης:
Πέθανε στα 41 του ο γνωστός ράπερ 3D: Το αντίο του ΛΕΞ
Ρόδος: Ισραηλινοί τουρίστες γλέντησαν στο λιμάνι με τεράστια σημαία του Ισραήλ (video)
Το παράπονο που έχει ο Μητσοτάκης από τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια