Newsroom

Newsroom

Χρήστος Μάστορας: Ισχύει τελικά ότι θα κατέβει με τη Νέα Δημοκρατία; (video)

Η απάντηση του τραγουδιστή

Screenshot 1 3

Στην έντονη φημολογία που τον θέλει να πολιτεύεται με τη Νέα Δημοκρατία απάντησε ο Χρήστος Μάστορας, μέσα από παρέμβαση του μάνατζέρ του.

Μάλιστα την αποκατάσταση της αλήθειας ανέλαβε η  Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day, η οποία και διέψευσε την είδηση-διαρροή ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής του συγκροτήματος Melisses σκέφτεται να κατέβει στις εκλογές με τη ΝΔ.

«Συνομίλησα με τον μάνατζέρ του, Γιάννη Κουτράκη, γιατί ήθελα να το επιβεβαιώσω. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, δεν υπάρχει ούτε συζήτηση, ούτε πρόταση ούτε σαν ενδεχόμενο στο μυαλό του Χρήστου Μάστορα.

Ο ίδιος έχει αποδείξει ότι αν και καλλιτέχνης έχει κοινωνικές ευαισθησίες, έχει λέγειν και πολιτικές ανησυχίες. Γι’ αυτό και τον είχε δεχτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου. Γι’ αυτό και αυτές οι συναντήσεις και μία επικοινωνία, κοινωνική που μπορεί να έχουν, να έκανε κάποιους να θεωρούν ότι θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας μαζί με άλλους καλλιτέχνες.

Ωστόσο, δεν υπάρχει ούτε σαν ενδεχόμενο, ούτε έχει συζητηθεί, ούτε είναι κάτι που τον ενδιαφέρει, δεν τον αφορά καθόλου. Ο Χρήστος Μάστορας το διαψεύδει, ούτε καν θέλει να αφήσει να συζητιέται το όνομά του έτσι», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα στην εκπομπή της.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη