Newsroom

Newsroom

Χριστίνα Παππά: «Καλά κάνει ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ζητά ηθοποιούς χωρίς να τους πληρώνει»

Στην κάμερα του «Mega καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα μίλησε η Χριστίνα Παππά, η οποία απάντησε και για το σάλο…

χριστίνα παππά

Στην κάμερα του «Mega καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα μίλησε η Χριστίνα Παππά, η οποία απάντησε και για το σάλο που προκλήθηκε προ ημερών με τον Χρήστο Βασιλόπουλο. Όπως δήλωσε η ίδια, καλά έκανε ο ηθοποιός και ζητούσε άτομα για το πρότζεκτ του χωρίς πληρωμή.

Όπως δήλωσε η ίδια: «Καλά κάνει ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ζητούσε ηθοποιούς χωρίς να τους πληρώσει, δεν είναι κακό αυτό αν είσαι νέο παιδί και θες να το κάνεις για την εμπειρία. Εμένα αν μου λέγανε να κάνω κάτι αφιλοκερδώς θα το έκανα»

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Βασιλόπουλος είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αγγελία στην οποία ζητά από σπουδαστές ηθοποιούς να στείλουν βιογραφικά. Μέσω τη δημοσίευσης ξεκαθάριζε ότι  όσοι επιλεγούν δεν θα πληρωθούν όμως η παραγωγή «θα κρατήσει όλα τα βιογραφικά των συμμετεχόντων για μελλοντική συνεργασία».

Η αγγελία από τον Χρήστο Βασιλόπουλου

«Ζητούνται σπουδαστές/ ηθοποιοί ηλικίας 25-70, για βοήθεια σε γύρισμα ή και συμμετοχή (είτε με ρόλο είτε με βοηθητικό ρόλο) σε νέο project με γυρίσματα στην Αττική. Στείλτε τα βιογραφικά και τις φωτογραφίες σας στο email:… μέχρι τις 24 Σεπτέμβρη. Δεν θα υπάρχει πληρωμή, όμως η παραγωγή θα κρατήσει όλα τα βιογραφικά των συμμετεχόντων για μελλοντική συνεργασία. Το συγκεκριμένο project είναι ένα τεράστιο project και οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν θα δουλέψουν άμεσα με τον σκηνοθέτη αλλά και τον πρωταγωνιστή (Χρήστος Βασιλόπουλος) αποκτώντας αρκετή εμπειρία», έγραψε στην αγγελία ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

χρηστος

Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Άλλες 6 φορές είχε συληφθεί ο δράστης για ενδοοικογενειακή βία

astynomia 1 1

Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Άλλες 6 φορές είχε συληφθεί ο δράστης για ενδοοικογενειακή βία

Σοκάρει η απόπειρα δολοφονίας μιας 57χρονης γυναίκας από τον άνδρα της το βράδυ της Δευτέρας…