Newsroom

Newsroom

Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη: «Μου έστελναν μηνύματα κακοποιημένες γυναίκες και μου σηκωνόταν η πέτσα» (video)

Η γνωστή ηθοποιός από τον «Σασμό» πρωταγωνίστησε σε ένα σποτ για την ενδοοικογενειακή βία και μίλησε για τη γυναικεία κακοποίηση.

Screenshot 2023 02 20 181519

«Μου έχουν στείλει όλων των ειδών τα μηνύματα. Μηνύματα θαυμασμού,  τα παιδάκια που τρελαίνονται με τον “Σασμό”,  ζωγραφιές, εκθέσεις, που αυτά είναι συγκινητικά. Έχουν μοιραστεί μαζί μου ιστορίες γυναίκες που κακοποιήθηκαν από τους άνδρες τους. Εμπειρίες παιδιά.. πω πω, μου είχε σηκωθεί η πέτσα», δήλωσε η ηθοποιός στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και πρόσθεσε:

«Μου έστειλε μία κοπέλα, δεν θυμάμαι ποια γυναικοκτονία ήταν, ότι ήταν μαζί με αυτόν τον άνθρωπο πριν από το θύμα. Δεν το πίστευα. Έκανε ασφαλιστικά μέτρα και κατάφερε να ξεφύγει από αυτή τη σχέση».

Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη από μικρή ηλικία ασχολούνταν με το μπαλέτο και είχε καλλιτεχνικές ανησυχίες.

«Δεν σκεφτόμουν να κάνω κάτι άλλο, ήθελα τόσο πολύ να γίνω μπαλαρίνα. Το πήγαινα σοβαρά, δεν ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Δεν είναι εύκολο πράγμα το μπαλέτο. Μπορεί να ακούγεται ρομαντικό και ροζ, μόνο έτσι δεν είναι. Το μπαλέτο έχει ξύλο από πίσω. Έχει σωματικό πόνο και πειθαρχία. Είναι άλλο πράγμα, πιο δύσκολο».

«Τώρα που έφτασα στα 30 στενοχωριέμαι και λέω “γιατί το έκανες ρε Χριστίνα”, αλλά μια χαρά μου έχει πάει. Ήταν η μεγάλη μου αγάπη το μπαλέτο. Τα τελευταία χρόνια δεν χορεύω, τον έχω βγάλει τον χορό από τη ζωή μου».

Μαρίνα Σάττι: Τραγούδησε στο σχολείο που φοιτά η αδερφή της και έφυγε βιαστική από την πίσω πόρτα (Video)

Σάττι 2

Μαρίνα Σάττι: Τραγούδησε στο σχολείο που φοιτά η αδερφή της και έφυγε βιαστική από την πίσω πόρτα (Video)

Το παρασκήνιο της… φυγάδευσης της Μαρίνας Σάττι – Γιατί απέφυγε να κάνει δηλώσεις;