«Χουντική η συμπεριφορά Μητσοτάκη»: Η πρώτη αντίδραση Κύρτσου για την επιβεβαίωση της παρακολούθησής του

Ο Γιώργος Κύρτσος ξεκαθαρίζει στο documentonews.gr πως θα δώσει συνέχεια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ΕΕ

a kirtsos

Χουντική αποκαλεί τη συμπεριφορά του πρωθυπουργού ο Γιώργος Κύρτσος στον απόηχο της επιβεβαίωσης της παρακολούθησής του από την ΕΥΠ μετά από έφοδο της ΑΔΑΕ στη Cosmote.

Εκτός από την παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ζητά και αυτήν του Ισίδωρου Ντογιάκου, ο οποίος φαίνεται να παρακώλυσε την έρευνα της ανεξάρτητης Αρχής στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας.

Ο πρώην ευρωβουλευτής του ΕΛΚ και νυν του Renew Europe ξεκαθαρίζει στο documentonews.gr πως θα δώσει συνέχεια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ΕΕ και καταλήγει λέγοντας: «Μπορεί ο Μητσοτάκης να δηλώνει ότι ήταν αντιστασιακός σε ηλικία 6 μηνών αλλά σε ώριμη πολιτική ηλικία πρέπει να του πω ότι έχει χουντική συμπεριφορά».

Αναλυτικά η δήλωση του Γ. Κύρτσου:

«Θεωρούσα ότι η παρακολούθησή μου είναι 100% βέβαιη γιατί είχα τις κατάλληλες πληροφορίες και τώρα η έρευνα της ΑΔΑΕ διέλυσε κάθε αμφιβολία.

Ζητώ δύο παραιτήσεις. Πρώτον, του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη, ο οποίος με αντάμειψε για την υποστήριξή μου, όταν ήταν υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ και αργότερα όταν διεκδικούσε την πρωθυπουργία, με τους κοριούς του κράτους – παρακράτρους.

Θεωρώ, επίσης, ότι ο κ. Ντογιάκος, εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, πρέπει να πάει να κάνει μια άλλη δουλειά γιατί είναι φανερό ότι δεν έχει σχέση με τη Δικαιοσύνη που πρέπει να ελέγχει την εκτελεστική εξουσία και να εξασφαλίζει τα δικαιώματά μας στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού κράτους δικαίου.

Τέλος, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου ακόμα και την ευγνωμοσύνη μου στην ΑΔΑΕ που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και ξεπέρασε όλα τα εμπόδια για να προστατέψει τα συνταγματικά μου δικαιώματα.

Θα δώσω συνέχεια στην Ελλάδα και την ΕΕ σε αυτήν τη θλιβερή υπόθεση. Μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να δηλώνει ότι ήταν αντιστασιακός σε ηλικία 6 μηνών αλλά σε ώριμη πολιτική ηλικία πρέπει να του πω ότι έχει χουντική συμπεριφορά».

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις: Διαπιστώθηκε επισήμως παρακολούθηση Κύρτσου και Τέλλογλου από την ΕΥΠ – Προσπάθεια παρεμπόδισης της έρευνας της ΑΔΑΕ από Ντογιάκο