Newsroom

Newsroom

Χωρίς δέσμευση μείωσης της τιμής των εισιτηρίων έφυγαν οι ακτοπλόοι από το Μαξίμου

Κυβερνητικές πηγές έλεγαν νωρίτερα σε φιλικά τους ΜΜΕ ότι υπάρχουν περιθώρια οι τιμές των εισιτηρίων να μειωθούν έως και 30%. Παρόλα αυτά οι ακτοπλόοι δεν δεσμεύτηκαν για μείωση.

ploia 3

Ολοκληρώθηκε, χωρίς σαφείς αποφάσεις, η σύσκεψη στο Μαξίμου μεταξύ κυβερνητικών στελεχών με επικεφαλής τον υπουργό Επικρατείας, Άκη Σκέρτσο και εκπροσώπων των ακτοπλοϊκών εταιρειών με αντικείμενο τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, οι οποίες βρίσκονται σε απαγορευτικά ύψη.

Κυβερνητικές πηγές έλεγαν νωρίτερα σε φιλικά τους ΜΜΕ ότι υπάρχουν περιθώρια οι τιμές των εισιτηρίων να μειωθούν έως και 30%. Παρόλα αυτά οι ακτοπλόοι δεν δεσμεύτηκαν για μείωση. Ζήησαν και πήραν προθεσμία 48 ωρών, έως την Πέμπτη, για να απαντήσουν με δικές τους προτάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια αυξήθηκαν πέρυσι για να αντισταθμίσουν το κόστος των καυσίμων αλλά φέτος, ενώ η τιμή των καυσίμων έχει μειωθεί περίπου 45%, τα εισιτήρια εξακολουθούν να είναι απλησίαστα.

Προηγήθηκε στο Μαξίμου συνάντηση κυβερνητικών στελεχών για το θέμα προκειμένου να διερευνηθούν τα περιθώρια κινήσεων από πλευράς της Πολιτείας. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι υπουργοί Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκο, καθώς και οι αρμόδιοι υπουργοί Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας.

Πηγή: documentonews.gr

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…