H ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη ενός 34χρονου πρώην μέλους της οργάνωσης «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» για την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος συγγενή του με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας.
Συγκεκριμένα, ο 34χρονος άνδρας το μεσημέρι της Τετάρτης (30/10), μετέβη στην οικία που διέμενε ο ηλικιωμένος θείας του, και τον μαχαίρωσε επτά φορές σε διάφορα μέρη του σώματος.
Ο 34χρονος είχε εμπλακεί στην ανταλλαγή πυροβολισμών με συνέπεια τον τραυματισμό δυο ένστολων στην Πεύκη.
Διέμενε στον Χολαργό και είχε αποφυλακιστεί με όρους το 2019 και καλούνταν να δίνει το «παρών» στο Α.Τ. Χολαργού.
Τα δαχτυλικά αποτυπώματα του ταυτίστηκαν με «ορφανά» αποτυπώματα που είχαν εντοπιστεί σε διαμερίσματα- γιάφκες σε Νέα Ιωνία Βόλου και Καλλιθέας.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
«Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εντοπίστηκε και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης, απογευματινές ώρες της 1-11-2024 στο Χολαργό, 34χρονος ημεδαπός για απόπειρα δολοφονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, ο 34χρονος μεσημβρινές ώρες της 30-10-2024 στο Χολαργό, μετέβη στην οικία που διέμενε ο 84χρονος, ο οποίος είναι συγγενικό του πρόσωπο, τον πλησίασε και τον τραυμάτισε με μαχαίρι σε διάφορα μέρη του σώματος.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής που ενημερώθηκαν για την επίθεση, άμεσα προσέτρεξαν στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε ο 84χρονος και συνέλεξαν προανακριτικό υλικό και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 34χρονου, δυνάμει του οποίου εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».
Ειδήσεις σήμερα:
Κλειστά σχολεία τη Δευτέρα: Στις 4 Νοέμβρη «το υπουργείο Παιδείας παίρνει αποβολή από τους μαθητές»
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια