Χείμαρρος ο Κραουνάκης για συνέντευξη Μητσοτάκη: «Ήταν σαν τη θειά μου – Τρία βρακιά φορεί, ώσπου να αλλάξει το ένα τα άλλα τα κατουρεί» (video)

«Χαίρομαι γιατί αυτό δεν μπορεί να το οικειοποιηθεί κανένα κόμμα πρώτον και δεύτερον γιατί αυτό που είδαμε στα μούτρα του Μητσοτάκη», είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης για τις τεράστιες συγκεντρώσεις για το έγκλημα στα Τέμπη

kraounakis

Ο Σταμάτης Κραουνάκης βρέθηκε στην εκπομπή «Black Box» του «Attica Tv» με τη Μάγκυ Δούση και μεταξύ άλλων σχολίασε και τις πολιτικές εξελίξεις ειδικά μετά και τις μεγάλες συγκεντρώσεις που έγιναν σε όλη την χώρα για το έγκλημα στα Τέμπη.

Μάλιστα ο γνωστός καλλιτέχνης έκανε ένα ιδιαίτερο αιχμηρό σχόλιο για την συνέντευξη που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, χαρακτηρίζοντας τον ουσιαστικά «κατουρημένο», σε μια προσπάθεια να αναδείξει τον φόβο που ένιωθε ο πρωθυπουργός από την κοινωνική οργή.

«Ο ελληνικός λαός (με τις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη) έδειξε στο σύνολό του την τεράστια ευαισθησία του και φάνηκε ότι δεν χρειάζεται κανένα κόμμα για να καθοδηγήσει την ομοψυχία όταν ένα θέμα βαράει την ψυχή των ανθρώπων.

Τελείωσε. Δειγμάτισε ο κόσμος, η κοινωνία δειγμάτισε την δύναμή της.

Χαίρομαι γιατί αυτό δεν μπορεί να το οικειοποιηθεί κανένα κόμμα πρώτον και δεύτερον γιατί αυτό που είδαμε στα μούτρα του Μητσοτάκη στην συνέντευξη στον Σρόιτερ, ήταν η θειά μου η Αμιρσούδα τρία βρακιά φορεί, ώσπου ν’ αλλάξει το να τ’ άλλα τα κατουρεί.

Αυτό είδαμε. Έναν ηγέτη για κλάματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Google: Το Μεξικό απειλεί με μήνυση εάν συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον όρο «Κόλπος της Αμερικής»

1263101

Google: Το Μεξικό απειλεί με μήνυση εάν συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον όρο «Κόλπος της Αμερικής»

«Σε καμία συνθήκη το Μεξικό δεν θα αποδεχθεί τη μετονομασία μιας γεωγραφικής ζώνης που περιλαμβάνει…

Σύμη: Η 13χρονη και ο 15χρονος φέρεται να είχαν υπογράψει συμφωνητικό για την εξόντωση της μητέρας!

ζευγαρι

Σύμη: Η 13χρονη και ο 15χρονος φέρεται να είχαν υπογράψει συμφωνητικό για την εξόντωση της μητέρας!

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 15χρονου ανέφερε πως και οι «δυο ανήλικοι χρήζουν υποστήριξης».