Στη κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, ο Νίκος Χατζηνικολάου προανήγγειλε μια νέα αποκάλυψη που φαίνεται πως θα διαψεύδει τους ισχυρισμούς του Βασίλη Καπερνάρου για τα νέα βίντεο από τα Τέμπη και την εμπορική αμαξοστοιχία.
«Είμαι σε θέση να γνωρίζω, αλλά δεν μπορώ να πω, πως την Κυριακή θα υπάρχει μία δημοσιογραφική αποκάλυψη, η οποία θα διαψεύδει εν τινί μέτρω όσα είπε ο κ. Καπερνάρος, τις ερμηνείες που έδωσε με βάση αυτό το βιντεοληπτικό υλικό», σχολίασε ο δημοσιογράφος και συμπλήρωσε:
«Άκουσα τον κ. Καπερνάρο να λέει ότι φαίνονται μόνο λαμαρίνες, θα ήθελα να πει αν ξέρει τι είναι κάτω από τις λαμαρίνες. Επίσης, θέλω να ρωτήσω αν μετά από τα βίντεο αυτά και στην πορεία προς το σημείο της σύγκρουσης, μπορούμε να αποκλείσουμε να μπήκε κάτι άλλο στο τρένο».
Υπενθυμίζεται πως τρία νέα βίντεο κατατέθηκαν στη δικογραφία για το δυστύχημα στα Τέμπη. Το ζήτημα έφερε στη δημοσιότητα ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος καθώς ο ίδιος προσκόμισε το οπτικό υλικό στον ανακριτή, ως πληρεξούσιος δικηγόρος της εταιρείας Interstar Security, η οποία έχει αναλάβει τη φύλαξη και βιντεοεπιτήρηση του σιδηροδρομικού δικτύου.
Ειδήσεις σήμερα:
Τέμπη: Η τεχνική ομάδα Κοκοτσάκη θέτει θέμα αξιοπιστίας των βίντεο Καπερνάρου
Τέμπη: Οργή με email διευθύντριας – Κατήγγειλε μαθητές που συμμετείχαν στην πορεία
Ευλαμπία Ρέβη: Έξαλλη στον αέρα του ΣΚΑΪ με τα μηνύματα για Σαντορίνη: «Τι μισάνθρωποι είστε;»
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια