Χασαπόπουλος: Το σχόλιο για την «κόντρα» Παπαδάκη με Αναστασοπούλου – «Τσακώνονται επί τούτου…» (video)

Για τις... κόντρες που γίνονται μεταξύ παρουσιαστών στον αέρα των εκπομπών πήρε θέση ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος

Χασαπόπουλος

Στην κάμερα του Open και την εκπομπή «Πρωινό σου σου» μίλησε ο δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του, την τηλεόραση, αλλά και τα παρασκήνια αυτής.

Πιο συγκεκριμένα επισήμανε ποιες είναι οι διαφορές πλέον στο «δημοσιογραφικό πέσιμο», τονίζοντας ότι πριν 20 χρόνια ήταν διαφορετικά και ότι πλέον τα κανάλια θεωρούν ότι αν εκνευρίσουν κάποιον και δηλώσει κάτι, μπορούν να το βγάλουν παραέξω, ενώ αναφέρθηκε και στην «κόντρα» Παπαδάκη με Αναστασοπούλου, τονίζοντας ότι δεν είναι τσακωμένοι.

Επίσης, αποκάλυψε ότι με τη δημοσιογραφία έχασε ένα κομμάτι της υγείας του, αλλά και το μεγάλωμα του παιδιού του.

Πιο αναλυτικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος επισήμανε

«Έχω κάνει 20 χρόνια πεσίματα, πλέον όμως είναι διαφορετικά. Τώρα θεωρούν πως αν εκνευρίσεις κάποιον και πάρεις και μια δήλωση, ότι μπορείς κάτι να βγάλεις. Βγαίνοντας με το αυτοκίνητο ήταν οι συνάδελφοι και οι κάμεραμαν ήταν μπροστά στο αυτοκίνητο και φοβήθηκα μη χτυπήσω κάποιον.

Έχω κάνει 20 χρόνια πεσίματα, σε αυτοκίνητο υπουργού και βουλευτή δεν έχω μπει μπροστά για να σταματήσει. Ήμουν έτοιμος να κατέβω και από το αυτοκίνητο, αλλά άρχισαν να ρωτάνε διάφορα πράγματα. Δεν περίμενα να με ρωτήσουν για τη διάρκεια της εκπομπής.

Το συμβόλαιό μου λήγει φέτος, αλλά δεν έχω κάνει ακόμα συζητήσεις με το κανάλι. Η συνεργασία με την Ανθή είναι τρελοκομείο. Μου φτιάχνει τη μέρα η Ανθή. Λόγω δημοσιογραφίας έχασα ένα κομμάτι από την υγεία μου και κομμάτια από το μεγάλωμα του γιου μου.

Μπορεί καμιά φορά ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου να τσακώνονται επί τούτου για να παίρνει ρόλο ο καθένας. Δεν ξέρω τι υπάρχει μεταξύ τους. Μην τα πιστεύουμε και όλα αυτά που λένε, ότι τσακώνονται στα παρασκήνια κλπ».

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…