Χαρούλα Αλεξίου: «Θυμάμαι να τραγουδάω το “φώσφορο” και το κοινό να λέει το ρεφρέν στα τουρκικά» (video)

H εξομολόγηση για το θέατρο, τη Σμύρνη και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

χαρουλα2

Καλεσμένη στο “Πάμε Δανάη” βρέθηκε η Χάρις Αλεξίου και συνομίλησε με τον Άρη Καβατζίκη για τα παιδικά της χρόνια, την αναγέννηση μέσω του θεάτρου και την ωρίμανση της ζωής.

«Με αγαπούν οι Τούρκοι και σκέφτομαι συνεχεία αυτά που γίνονται μεταξύ των δυο χωρών. Ένας δήμος στη Σμύρνη έδωσε το όνομα μου σε μία λεωφόρο: “Χάρις Αλέξιου ειρήνης και φίλιας. Θυμάμαι να τραγουδάω το “φωσφόρο” και το κοινό να λέει το ρεφρέν στα τουρκικά» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Τρολάρω από την ώρα που ξυπνάω μέχρι την ώρα που θα κοιμηθώ. Κυρίως τον εαυτό μου. Μεγαλώνω, ωριμάζω άλλα ξαναζώ μία νιότη μέσα από το θέατρο. Έχοντας μεγάλους δάσκαλους στο τραγούδι από ένα σημείο και μετά οδηγούσα εγώ το όχημα. Τώρα πρέπει πάλι κάποιος να με καθοδηγήσει.  Δεν τέλειωσα τη σχολή του Πέλου Κατσέλη. Η σχολή ήταν απογευματινή και το βράδυ τραγουδούσα». 

Τέλος για τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, είπε: «Η συνεργασία στο “Maestro” του MEGA είναι ένας έρωτας σε εισαγωγικά. Ο Χριστόφορος είναι ένα πλάσμα του Θεού που σε κάνει να τον αγαπήσεις αμέσως. Έχει κάνει μία εξαιρετική δουλειά και δεν είναι τυχαίο ότι την ετοιμάζει τόσο καιρό. Μου έχει πει ο Χριστόφορος “σε άλλους ηθοποιούς παίρνεις τη στιγμή τους από την 4η , την 5η λήψη, εσένα την παίρνω από την αρχή. Αφού Θέλει ο Χριστόφορος να είμαι και στον δεύτερο κύκλο του “μαέστρο” ναι θα είμαι».

 

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…