Χάρης Κωστόπουλος: Σε σοβαρή κατάσταση ο λαϊκός τραγουδιστής

Νοσηλεύεται ενάμιση μήνα

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δύσκολες ώρες για τον Χάρη Κωστόπουλο, που νοσηλεύεται από τις αρχές Δεκεμβρίου σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής σταμάτησε μάλιστα τις εμφανίσεις του πριν από ενάμιση μήνα, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε. Σύμφωνα με όσα είχε ο ίδιος δηλώσει παλιότερα, είχε κερδίσει μεγάλες μάχες, αφού στην ηλικία των 27 ετών διαγνώστηκε με λευχαιμία.

Όπως έγινε γνωστό λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο 60χρονος ερμηνευτής εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω προβλήματος υγείας, όπου η κατάστασή του θεωρήθηκε κρίσιμη, με αποτέλεσμα τη μεταφορά του στην εντατική. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret», ο Χάρης Κωστόπουλος έχει στο πλευρό του τα αγαπημένα του οικογενειακά πρόσωπα, όπως τη σύζυγό του, Βιβή, τους δυο του γιους τους, Χρήστο και Ραφαήλ, καθώς και τον αδελφό του, Δημήτρη, ο οποίος πηγαινοέρχεται από τη Θεσσαλονίκη, όπου και κατοικεί μόνιμα.

Πληροφορίες από  το οικογενειακό περιβάλλον του τραγουδιστή δηλώνουν πως ο ίδιος «το παλεύει παλικαρίσια», παρά το βεβαρυμμένο ιστορικό υγείας που έχει από νεαρή ηλικία.

Έγκλημα Τέμπη: Οι καταθέσεις που καίνε για την 717 – Το «μπάζωμα» της έρευνας και οι ευθύνες

Έγκλημα Τέμπη: Οι καταθέσεις που καίνε για την 717 – Το «μπάζωμα» της έρευνας και οι ευθύνες

Το «μπάζωμα» της έρευνας και οι ευθύνες για τη μη υλοποίηση της αμαρτωλής σύμβασης που…