Newsroom

Newsroom

Χάρις Αλεξίου: «Δεν είμαι η μεγαλύτερη φωνή της Ελλάδας» (video)

Τι δηλώνει η αγαπημένη τραγουδίστρια για τους τίτλους που της αποδίδονται και για τη στάση της απέναντι στον καρκίνο

maestro haris

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Χάρις Αλεξίου στη Δώρα Αναγνωστοπούλου και την εκπομπή Mega Stories. Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τους τίτλους που της αποδίδονται και το πώς αντιμετωπίζει η ίδια την καριέρα της και τα όσα έχει καταφέρει.

“Δεν είμαι η μεγαλύτερη φωνή της Ελλάδας. Και ποιος μπορεί να πει για τον εαυτό του ότι είναι η μεγαλύτερη φωνή; Είναι μια παγίδα αυτό. Μπορεί κάποιος να σε πει ιέρεια, ότι είσαι ένας μύθος, ένας θρύλος, αυτά τα πράγματα… Ναι, οι περισσότεροι από μας έχουμε φτάσει  σε κάποιες κορυφές, έχουμε κάνει ερμηνείες που μπορούμε να καμαρώνουμε και να λέμε ότι ναι, μας αξίζει να μας ξεχωρίζουν για κάποιες ερμηνείες. Για κάποιες άλλες όχι. Το ότι κατάφερες να πεις ένα τραγούδι με έναν μοναδικό τρόπο που δεν θα το πει άλλος είναι κάτι. Αλλά το τι είσαι για τους άλλους εμένα με συγκινεί περισσότερο όταν έρχεται ένα παιδί σήμερα και μου λέει ‘σ’ άκουγε η γιαγιά μου, σε άκουγε η μάνα μου και τώρασε ακούω εγώ’. Κάτι είχε η φωνή μου, κάτι είχα κι εγώ σαν ψυχή, σαν μυαλό, που επικοινώνησα με τον κόσμο”, ήταν η απάντησή της.

Η Χάρις Αλεξίου μίλησε ακόμα για τη στάση της απέναντι στον καρκίνο με τον οποίο διαγνώστηκε: “Στη ζωή αγωνίζεσαι μέχρι το τέλος, και πρέπει να αγωνίζεσαι μέχρι το τέλος, γιατί αλλιώς έχεις πνιγεί, έχεις χαθεί, έχεις πεθάνει. Κι εγώ δεν ήθελα να πεθάνω. Ακόμα κι όταν διαγνώστηκε ο καρκίνος μου, είπα ‘τι είναι αυτό τώρα’; Εγώ δεν έπαθα τίποτα ποτέ, δεν αρρώστησα, άρα δεν υπάρχει αυτό. Έκανα μια βδομάδα αναβολή της πρεμιέρας μου και πήγα και τραγούδησα χειρουργημένη. Το ξόρκισα αμέσως. Είναι σαν να το θεράπευσα την ίδια στιγμή”.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…