Μεγάλες ποσότητες όπλων, φυσιγγίων και εκρηκτικών βρέθηκαν σε οπλοστάσιο στα Χανιά κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. Για την υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί ένας 36χρονος και ένας 37χρονος. Οι Αρχές, συνέλαβαν ακόμα ένα άτομο, που είχε ενοικιάσει τον χώρο.
Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αρχές στον χώρο ιδιοκτησίας του 37χρονου βρέθηκαν εκρηκτικοί μηχανισμοί, ποσότητες εκρηκτικής ύλης καθώς και πυροκροτητές. Μεταξύ των ευρημάτων, εξαιρετικά σημαντική είναι η ύπαρξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού αποτελούμενου από 2 πλάκες εκρηκτικής ύλης C4, πυροκροτητή και ειδικά τροποποιημένου κινητό τηλέφωνο, έτοιμος προς χρήση.
Μάλιστα ο 37χρονος που συνελήφθη στο χωριό Λιτσάρδα του Δήμου Αποκορώνου δήλωνε «Εσκομπάρ των Χανίων» και είναι γνώριμος των Αρχών για σωρεία ποινικών αδικημάτων.
Όπως γράφει το τοπικό Flashnews, o 37χρονος είχε έναν εκκεντρικό τρόπο ζωής ενώ υποθέσεις του είχαν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν.
Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες από το προσωπικό του προφίλ στα social media, στις οποίες φιγουράρει με μηχανή υψηλού κυβισμού και σκάφος.
Σεσημασμένος κακοποιός
Ο 37χρονος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για κατοχή 1 και 1,5 κιλού κάνναβης σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, και είχε προφυλακιστεί. Η Αστυνομία τον έχει καταδιώξει αρκετές φορές. Σε μία περίπτωση επιχείρησε να διαφύγει πεζός ενώ σε άλλη, καθώς προσπαθούσε να διαφύγει, το όχημά του συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ.
Έχει, επιπλεον, αναγνωριστεί ως δράστης διακεκριμένων διαρρήξεων.
Είχε απασχολήσει και με σφοδρό τροχαίο, κατά το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά καταλήγοντας στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων σε κρίσιμη κατάσταση, με εκκλήσεις για αίμα να γίνονται στο όνομά του.
Ειδήσεις σήμερα:
Άδωνις: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου λέει ότι τα Τέμπη είναι έγκλημα για τα λεφτά» (video)