Χανιά: Ελεύθερος με όρους ο 52χρονος για ενδοοικογενειακή βία και επίθεση

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 52χρονος άνδρας ο οποίος κατηγορείται για συστηματική βία σε βάρος της οικογένειάς του, αλλά και πρόκληση σωματικών βλαβών στα παιδιά και σε δύο γείτονες.

1100 60343c25 6efb 49de 87e1 679834a1ac5a

Ο 52χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στις ανακριτικές αρχές Χανίων, όπου απολογήθηκε, και στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Σημειώνεται ότι η απολογία του στον Ανακριτή Χανίων ήταν μαραθώνια αφού ξεκίνησε στη 1:00 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε μετά τις 6:00 το απόγευμα.

Οι όροι που του επιβλήθηκαν είναι: αλλαγή κατοικίας, να μην έρχεται σε επαφή με τα παιδιά του, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση μια φορά το μήνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Νωρίτερα το πρωΐ, ο 52χρονος δικάστηκε στο Αυτόφωρο Χανίων για το πλημμέλημα της οπλοκατοχής, και το δικαστήριο του επέβαλλε ποινής φυλάκισης επτά μηνών με αναστολή.

Σημειώνεται ότι κατά τον ξυλοδαρμό της κόρης του την προηγούμενη βδομάδα (γεγονός που έφερε στην επιφάνεια τη συστηματική βία απέναντι στην οικογένειά του), επενέβησαν δύο γείτονες τους οποίους ο 52χρονος επιτέθηκε και χτύπησε, κάτι για το οποίο θα δικαστεί την προσεχή Παρασκευή.

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…