Champions League: Κακός ο Ολυμπιακός – Στο Ισραήλ θα κριθεί η πρόκριση

Η πρόκριση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Χάποελ Μπερ Σεβά θα κριθεί στο Ισραήλ, μετά το ισόπαλο 0-0 στο Καραϊσκάκη στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

579920981dc524943e8b4b80

Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν ανέτοιμοι χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί για την άμυνα των Ισραηλινών και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε μέτριος στο πρώτο ημίχρονο με εμφανέστατο πρόβλημα στη μεσαία γραμμή, όπου έλλειπε ο παίκτης που θα οργάνωνε το παιχνίδι δεν απείλησε την εστία του Γκόρες.

Δύο φορές μόνο χρειάστηκε να επέμβει ο γκολκίπερ της Χάποελ σε σουτ και κεφαλιά του Φορτούνη στο 21΄ και 22΄. Καμία «καθαρή» ευκαιρία δεν είχε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, σε αντίθεση με τους Ισραηλινούς, που στα τελευταία λεπτά απείλησαν δύο φορές το τέρμα του Καπίνο, ενώ μετά το 10΄ που ισορρόπησαν στη μεσαία γραμμή ήταν αυτοί που έβγαιναν με πιο ορθολογικό τρόπο στην επίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός προσπάθησε αλλά δεν μπορούσε. Η είσοδος των Ντομίνγκες και Μπουχαλάκη δεν βοήθησε στον τομέα της ανάπτυξης.

Ένα σουτ του Φορτούνη στο 71΄ που απόκρουσε ο Γκόρες ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι γηπεδούχοι στο δεύτερο 45λεπτο.

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης ζήτησαν ορισμένοι γονείς, οι οποίοι μετέβησαν στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ…