Χαμός «στον αέρα» μεταξύ Αντώναρου – Γαϊτάνη: «Θα ντρεπόμουν να κάθομαι δίπλα σε χουντόμουτρα» (video)

«Νεώκοπο συριζαίο» αποκάλεσε ο Τάσος Γαϊτάνης τον άλλοτε κυβερνητικό εκπρόσωπο της ΝΔ

image 11

Σφοδρή αντιπαράθεση είχαν στον τηλεοπτικό σταθμό Attica TV ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αντώναρος, με τον υποψήφιο της ΝΔ, Τάσο Γαϊτάνη, με τις εκφράσεις που αντηλάγησσαν να είναι ιδιαίτερα αιχμηρές και από τις δύο πλευρές.

Αφορμή στάθηκε η συζήτηση για την ψηφιακή κάρτα, όταν ο κ. Αντώναρος ρώτησε τον κ. Γαϊτάνη «πόσα κόστισε το ψηφιακό αυτό μέτρο», με τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ να του απαντά «μπορώ να σας πω πόσα κόστισαν αυτά που έχετε προτείνει».

Η ένταση αυξήθηκε ραγδαία όταν ο κ. Γαϊτάνης επιτέθηκε στον άλλοτε κυβερνητικό εκπρόσωπο της ΝΔ αποκαλώντας τον «νεώκοπο συριζαίο» και κατηγορώντας τον ότι εκμεταλλεύτηκε την πορεία του στη ΝΔ για να μπει στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν κάνω τη θέση μου στη ΝΔ τιμάριο εγώ», είπε ο κ. Γαϊτάνης.

Αργότερα στην ίδια εκπομππή τα πνεύματα οξύνθηκαν εκ νέου, με τον Τάσο Γαϊτάνη να λέει στον Ευάγγελο Αντώναρο ότι εκτίθεται που τον αποκαλεί ψεύτη για να δικαιολογήσει την κωλοτούμπα του.

«Εγώ θα ντρεπόμουν να καθίσω πλάι σε χουντόμουτρα στη ΝΔ, στον Άδωνι, τον Βορίδη και τον Πλεύρη», αντέτεινε από την πλευρά του ο Ευάγγελος Αντώναρος.