Χαμός στο στούντιο της Γιάμαλη για Βαξεβάνη – Αήθης επίθεση Καιρίδη κατά του Μ. Αραβαντινού (video)

Με προσωπικές επιθέσεις κατά του δημοσιογράφου του Documento Μάριου Αραβαντινού επιχείρησε να αμυνθεί για χάρη του... Μητσοτάκη ο Δημήτρης Καιρίδης

Κόντρα Μητσοτάκη Βαξεβάνη Αντιπαράθεση μετά τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στους Sunday Times 10 51 screenshot

Μεγάλη ένταση επικράτησε τη Δευτέρα το βράδυ στην εκπομπή Κοντρα 24 με την Αναστασία Γιάμαλη, όταν ο δημοσιογράφος Αντώνης Ρηγόπουλος παρουσίασε τις εξελίξεις σε σχέση με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, δίνοντας έμφαση στις απαράδεκτες αναφορές του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά του εκδότη του Documentο Κώστα Βαξεβάνη, σε συνέντευξή του στη βρετανική Sunday Times.

Ο K. Μητσοτάκης, μιλώντας για τις υποκλοπές έκανε λόγο για ενδεχόμενη προσπάθεια της Μόσχας να παρέμβει στα εσωτερικά της Ελλάδας, ενώ συνέχισε με ανακρίβειες σχετικά με «φιλορωσικό μέσο» υπό την εποπτεία του Κώστα Βαξεβάνη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα επικαλούμενη τον Κ. Μητσοτάκη, «Η ιδέα, λέει ο Μητσοτάκης, ήταν να χρηματοδοτηθεί ένα τηλεοπτικό δίκτυο φιλικό προς τη Μόσχα και προς το ακροαριστερό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Επικεφαλής ήταν ο Κώστας Βαξεβάνης, ένας φιλο-συριζαίος δημοσιογράφος που επικρίνει έντονα τον Μητσοτάκη». «Διατηρεί μια εφημερίδα που δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό να κυνηγά εμένα και τη γυναίκα μου», αναφέρει ο ίδιος ο πρωθυπουργός για τον δημοσιογράφο.

Τις αναφορές αυτές στηλίτευσε και ο δημοσιογράφος Αντώνης Ρηγόπουλος, κάνοντας λόγο για προσπάθεια διεθνοποίησης εκ μέρους του πρωθυπουργού, του πολέμου που έχει εξαπολύσει ήδη από το 2019 κατά του Documento, του Βαξεβάνη και των εργαζομένων της εφημερίδας.

Στις προκλήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη απάντησε άμεσα και ο δημοσιογράφος του Documento, Μάριος Αραβαντινός χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό ως «κοινό συκοφάντη» και εξηγώντας την αλήθεια που επιμελώς έκρυψε ο κ. Μητσοτάκης κατά τη συνέντευξή του, ενώ τόνισε ότι η επίθεση στρέφεται κατά των εργαζομένων της εφημερίδας και όχι αποκλειστικά κατά του Κώστα Βαξεβάνη.

Οι αναφορές του Μάριου Αραβαντινού προκάλεσαν την αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Καιρίδη, ο οποίος αντί να απαντήσει πολιτικά, αρκέστηκε σε μια προσωπική επίθεση κατά του Αραβαντινού, ρωτώντας τον μάλιστα αν τελεί υπό καθεστώς τρομοκρατίας από τον εργοδότη του.

Τα πνευματα οξύνθηκαν για αρκετή ώρα, με τον Καιρίδη να προχωρά σε νέους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ενώ υποστήριξε ότι «το Documento δεν τιμάει τη δημοσιογραφία». «Έχουν διαφορετική άποψη ευτυχώς οι ευρωπαίοι συνάδελφοί μας» του αντέτεινε ο Μάριος Αραβαντινός, με τον δημοσιογράφο Νίκο Μερτζάνη να σημειώνει με νόημα «και οι ντόπιοι!».

Παρών στο στούντιο ήταν εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης, που υπενθύμισε καθώς έχει υπερασπιστεί τον Κώστα Βαξεβάνη σε όλες τις δίκες του με την οικογένεια Μητσοτάκη, ότι ουδέποτε καταδικάστηκε για το περιεχόμενο των ρεπορτάζ του από τη Δικαιοσύνη.

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…