Χαμός στην Στεφανίδου: Σηκώθηκε και έφυγε δικηγόρος – Αρπάχτηκε με την Κουβελιώτη η παρουσιάστρια (video)

Η Τατιάνα Στεφανίδου μετά την αποχώρηση του δικηγόρου που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του 27χρονου από τη Ζάκυνθο, ουσιαστικά επέκρινε τη στάση της Ρένας Κουβελιώτη

Στεφανίδου

H εκπομπή «Tlive» της Τατιάνας Στεφανίδου ασχολήθηκε με την υπόθεση στη Ζάκυνθο, όπου ένας 27χρονος φαίνεται να έδωσε δια της βίας χάπια στη 19χρονη σύντροφο του προκειμένου να διακόψει την κύηση στην οποία βρισκόταν, κάτι που τελικά έγινε.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής Ρένα Κουβελιώτη βρέθηκε στο νησί των Επτανήσων προκειμένου να συναντήσει τον δικηγόρο του κατηγορουμένου, Παναγιώτη Κεφαλληνό, προκειμένου να παρουσιάσει την υπερασπιστική του εντολέα του αλλά και τα γεγονότα όπως εκείνος ισχυρίζεται.

Η αλήθεια είναι ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης υπήρχε μια ένταση μεταξύ της απεσταλμένης δημοσιογράφου τoυ ALPHA και του δικηγόρου κυρίως λόγω των ερωτήσεων για το αν έχει διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση στη 19χρονη και ποιο είναι το αποτέλεσμα αυτής, αλλά και για τον αν το κινητό της κοπέλας βρέθηκε στο σπίτι του φερόμενου δράστη, όπως ανέφερε το ρεπορταζ της Ρένας Κουβελιώτη.

Αποτέλεσμα είναι ο κ. Κεφαλληνός να διακόψει στη μέση τη συνέντευξη και ουσιαστικά να ζητήσει από τη δημοσιογράφο να αποχωρήσει από το γραφείο του, σημειώνοντας ότι εκείνος δέχεται αναίτια πυρά, ενώ όπως σημείωσε υπήρχε κάποια προσπάθεια στρέβλωσης των δεδομένων και υφαρπαγής πληροφοριών.

Στη συνέχεια και αφού η Τατιάνα Στεφανίδου απευθυνόμενη στη συνεργάτιδα της εκπομπής της, της ανέφερε ότι: «Δεν είμαστε εδώ για να στήσουμε στον τοίχο τον κύριο Κεφάλληνο», η Ρένα Κουβελιώτη έδειξε την έντονη ενόχλησή της αναρωτώμενη αν «Αυτό αντιλήφθηκε η παρουσιάστρια», σημειώνοντας ότι «Αν η δημοσιογράφος δεν πρέπει να ρωτάει συγγνώμη, τότε να μην είμαι εγώ».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 21: 20 και μετά

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…