Newsroom

Newsroom

Χαμός on air με τον Μπουγά για την επίθεση σε κοπέλα στα μπουζούκια: «Μπορεί να είπα να της ρίξει φάπα, κακό έκανα;» (video)

Έντονες αντιδράσεις με τη συμπεριφορά του Τάσου Μπουγά

profile player 960x540 13

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η συμπεριφορά του Τάσου Μπουγά σε κοπέλα σε μπουζούκια της Μελβούρνης, όπου παρότρυνε τον συνοδό της να της ρίξει καμία φάπα επειδή τον ακούμπησε στα οπίσθια, με τον ίδιο να βγαίνει στον αέρα του Πρωινού να μιλήσει για το περιστατικό, κάνοντας τα πράγματα χειρότερα όμως.

Πιο συγκεκριμένα ο «Πλανητάρχης» τόνισε ότι η κοπέλα θέλησε να του πάρει τα γυαλιά, ενώ όταν το πλατό του ανέφερε το τι είπε περί ξυλοδαρμού, ο ίδιος αρχικά το αρνήθηκε και στη συνέχεια αναρωτήθηκε «Μπορεί να το είπα, κακό έκανα;», σκορπώντας πολλές αντιδράσεις.

Επίσης, μεταξύ άλλων ανέφερε

«Πριν βγω με περίμενε στην πόρτα και μου λέει δώσε μου τα γυαλιά. Λέω τα γυαλιά δεν τα δίνω, λέει δώσε τα μου για 5 λεπτά. Λέω σοβαρά μιλάς; Ήταν κάποιος δίπλα και την τράβηξε. Μετά από μερική ώρα που ήμουν στην πίστα, ήρθε μπροστά μου πάλι.

Απλώνει το χέρι για να μου πάρει τα γυαλιά και κάνω μία έτσι εγώ και της το παίρνω το χέρι. Αυτή με κοιτάει και μετά γυρνάει πίσω και μου πιάνει τα οπίσθια. Σταμάτησα το πρόγραμμα, είπα κάποια αρχαία ελληνικά σε αυτή και είπα και σε αυτόν που τη συνόδευε πάρτην ρε φίλε και φύγετε.  Εσάς αν σας συνέβαινε τι θα κάνατε;».

Χυδαία επίθεση Μπουγά σε γυναίκα που τον άγγιξε στα μπουζούκια: « Φταίει αυτός που σε συνοδεύει. Ρίχτης καμιά φάπα»

Απαράδεκτες εκφράσεις και αναφορές από τον Τάσο Μπουγά, κατά γυναίκας που τον άγγιξε στα μπουζούκια της Μελβούρνης, στο πλαίσιο περιοδείας που κάνει εκεί ο καλλιτέχνης.

Πιο συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν μια γυναίκα ακούμπησε στον «πλανητάρχη» στα οπίσθια, με τον ίδιο να τη βρίζει με χυδαίο τρόπο και να παροτρύνει τον συνοδό της να τη χτυπήσει, καθώς δεν ευθύνεται αυτή για τις πράξεις της, αλλά αυτός γιατί της το επιτρέπει. Χάνοντας έτσι όποιο ίχνους δίκιο είχε να τον ενοχλήσει η συγκεκριμένη κίνηση.

Πιο συγκεκριμένα ο Τάσος Μπουγάς είπε

«Έφυγε κάποιος αγενής, και αγενής είναι η κυρία με τα κόκκινα. Να σας πω κάτι; Αδερφή δεν είμαι και τον κ@@λο δεν μου τον έχει πιάσει καμία γυναίκα. Άη και γ@@@ κ@@@! Αλλά φταίει αυτός που σε συνοδεύει. Ρίχτης καμιά φάπα»

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…