Χαμός μετο βίντεο της Πάολα που φαίνεται να καπνίζει-Νέες απειλές Πλεύρη και οργή των χρηστών

Το γύρο του διακικτύου κάνει το βίντεο που ανέβηκε και δημιουργήθηκε νέος ντόρος γύρω από το όνομά της Πάολα από την εμφάνισή της στην σκηνή του νυχτερινού κέντρου Fever με τσιγάρο στο χέρι.

paola official

Μετά τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη φωτογραφία που τον έδειχνε να κρατάει ένα τσιγάρο σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, αυτή τη φορά κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο με την Πάολα να καπνίζει στη σκηνή.

Η τραγουδίστρια ανέβηκε στην σκηνή, το βράδυ του Σαββάτου (07/01) και ερμήνευσε τη γνωστή επιτυχία «Το παλιό μου παλτό» κρατώντας ένα τσιγάρο στο χέρι το οποίο όμως δεν κάπνιζε. Το βίντεο αναρτήθηκε στο TikTok και μέσα σε λίγες ώρες, έγινε viral. Φυσικά, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, ενώ παρέμβαση έκανε για μια ακόμη φορά ο υπουργός Υγείας, ο οποίος σημείωσε πως θα εφαρμοστεί ο αντικαπνιστικός νόμος και σε αυτή την περίπτωση. Φυσικά από τις αντδράσεις δεν ξέφυγε ούτε ο Θάνος Πλεύρης με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν, για τις ελλείψεις φαρμάκων,  την ασφυξία στα νοσοκομεία, όπως και τον θάνατο του μιρκού 6χρονου Θωμά από τα Γρεβενά,  με τον ίδιο να τον «καϊει» να δίνει πρόστιμα για το κάπνισμα

 

 

 

 

Η απάντηση της Πάολα για το τσιγάρο στην πίστα

Λίγες ώρες αργότερα, η πλευρά της τραγουδίστριας Πάολα έδωσε την δική της απάντηση σχετικά με το περιστατικό, τονίζοντας πως το τσιγάρο ήταν μέρος του σόου και πως έχει κόψει το κάπνισμα εδώ και δύο χρόνια.

«Θα έπρεπε να γνωρίζουν όλοι ότι το τσιγάρο αποτελούσε, αποτελεί και θα αποτελεί μέρος της παράστασης. Ως τέτοιο μέσο το χρησιμοποίησε η Πάολα επί σκηνής στο τραγούδι “Παλιό μου παλτό”. Κάθε καλλιτέχνης μπορεί να προσθέσει το κράτημα – κάπνισμα ενός τσιγάρου στην παράσταση του ως στοιχείο μιας δραματουργίας. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Πάολα έχει κόψει το τσιγάρο εδώ και 2,5 χρόνια» ανέφερε η τοποθέτηση από το περιβάλλον της τραγουδίστριας στον Alpha.

 

 

 

Εβγαλε είδηση το Ρομπότ Σοφία: «Αυτόνομο κρατίδιο θα μπορούσε να ειναι η Κρήτη»

σοφια

Εβγαλε είδηση το Ρομπότ Σοφία: «Αυτόνομο κρατίδιο θα μπορούσε να ειναι η Κρήτη»

Θεωρείται τοπιο διάσημο κατασκεύασμα της τεχνητής νοημοσύνης αλλά...μάλλον είπε κάτι που κυοφορείται χρόνια στην Κρήτη

«Καμπανάκι» του ΕΟΦ που διαφημίζεται για τους πόνους των αρθρώσεων -«Μην το χρησιμοποιήσετε»

eof

«Καμπανάκι» του ΕΟΦ που διαφημίζεται για τους πόνους των αρθρώσεων -«Μην το χρησιμοποιήσετε»

Το σκεύασμα αυτό δεν είναι εγκεκριμένο φαρμακευτικό προϊόν και ως εκ τούτου δεν έχει αξιολογηθεί…