Χαμός με την υπόκλιση Γεραπετρίτη στον Ερντογάν – Δείτε το βίντεο

Για γέλια και για κλάματα η υπόκλιση του Γιώργου Γεραπετρίτη μπροστά στον σουλτάνο (;) Ερντογάν

Γεραπετρίτης Ερντογάν

Μακριά από εμάς οι εθνικιστικές κορώνες και οι ακρότητες πως η κυβέρνηση και ο Γεραπετρίτης «προσκύνησαν», αλλά όπως και να έχει η συγκεκριμένη σκηνή παράγει αρκετή αμηχανία… αν όχι γέλιο.

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται αυτή την ώρα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά αυτό που ξεχώρισε είναι πως νωρίτερα και τη στιγμή που εισερχόταν στο Προεδρικό Μέγαρο ο Ερντογάν για τη συνάντηση με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Γιώργος Γεραπετρίτης προχώρησε σε μια βαθιά υπόκλιση.

Λέτε η συγκεκριμένη χειρονομία να εντάσσεται σε κάποιο πρωτόκολλο; Δύσκολο… όπως δύσκολο να απαντηθεί τι ακριβώς ώθησε τον ακαδημαϊκό και λόγιο Γεραπετρίτη στη συγκεκριμένη αναχρονιστική ενέργεια.

Δείτε το βίντεο με τη υπόκλιση Γεραπετρίτη στον Ερντογάν

Σε άλλα νέα και αφού ο Τούρκος πρόεδρος προσπέρασε την υπόκλιση Γεραπετρίτη συνομίλησε με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος της Τουρκίας μετέβη στο Μαξίμου για να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό.

Η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν ξεκίνησε στις 12 και αναμένεται να διαρκέσει 45 λεπτά. Θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις δίχως ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Αναμένεται να συζητήσουν για τα επόμενα βήματα στις σχέσεις των δύο χωρών με βάση τους τρεις άξονες που είχαν συμφωνηθεί στη συνάντησή τους στο Βίλνιους.

6050687 scaled

Μετά τη συνάντηση στο Μαξίμου θα ακολουθήσει η συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας με την συμμετοχή Ελλήνων και Τούρκων υπουργών και αξιωματούχων. Έπειτα αναμένεται να δημοσιευθεί κοινή δήλωση.