Χαμός με Λιάγκα στο Πρωινό: «Αν πω σε έναν παχύσαρκο, έναν χοντρό, “ρε μεγάλε μαζέψου” το λέω για καλό» (video)

Έντονη αντιπαράθεση του παρουσιαστή με άτομα στο πλατό

liagkas mitsotakis

Χαμός επικράτησε νωρίτερα το πρωί στον αέρα του Πρωινού με αφορμή την παρουσίαση Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο για την παχυσαρκία, καθώς ο Γιώργος Λιάγκας έξαλλος έκανε δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν.

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός παρουσιαστής τόνιζε επανειλημμένα ότι αν πει σε κάποιο άτομο με παραπάνω κιλά να αδυνατίσει ότι δεν είναι μπούλινγκ, αναφέροντας ότι βάση στατιστικής έχει πιο πολλές πιθανότητες να μην είναι καλά η υγεία του. Μάλιστα αυτές του οι αναφορές προκάλεσαν έναν μικρό χαμό στο πλατό.

Αυτό συνέβη γιατί προσπαθούσαν να του εξηγήσουν ότι δεν έχει κανείς το δικαίωμα να σχολιάσει το σώμα του άλλου, με τον Γιώργο Λιάγκα να επιμένει και να κατηγορεί τους γύρω του ότι αυτό που κάνουν είναι αισχρός λαϊκισμός.

Πιο αναλυτικά ο ίδιος ανέφερε: «Ένας άνθρωπος που είναι φανερά χοντρός, φανερά παχύσαρκος, έχει περισσότερες πιθανότητες να πάθει διάφορες ασθένειες. Άρα λοιπόν, αν με αγάπη και όχι με χλευασμό πω σε έναν παχύσαρκο, έναν χοντρό «ρε μεγάλε μαζέψου λίγο γιατί κρίμα είναι», του το λέω για να είναι ωραίος; Του το λέω για να είναι υγιής. Αλλά η κοινωνία δυστυχώς, ακόμα και αυτή την αγάπη που εκφράζουμε σε έναν φίλο μας, τείνει να την ποινικοποιήσει και να την κάνει ότι είναι bullying».

 

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Screenshot 2024 06 15 214341

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Οι 53 Φορείς και Συλλογικότητες που αντιτίθενται στην κατασκευή του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου…

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Screenshot 2024 06 15 210438

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Μεταξύ των διαδηλωτών στο Παρίσι, ορισμένοι φώναζαν επίσης «Ελεύθερη Παλαιστίνη, viva Palestina» και φορούσαν παλαιστινιακά…