Χαμός από τις καρατομήσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο ψηφοδέλτιο Αχαΐας

Πως η πρώτη ...βρέθηκε έκτη!

konstantopoulou 45 1

Τα πάνω κάτω έφερε και στην Αχαΐα η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τις αλλαγές και τις καρατομήσεις υποψηφίων, για την τελική κατάρτιση του ψηφοδελτίου της “Πλεύση Ελευθερίας” στο νομό. Σύμφωνα με δημοσίευμα από το tempo24.news, ο πλέον εξόφθαλμος αποκεφαλισμός υποψηφίου είναι η περίπτωση της Μαρίας Αλεξίου, η οποία στις εκλογές της 21ης Μαΐου συγκέντρωσε 2.535 σταυρούς προτίμησης, εξασφαλίζοντας με άνεση της πρωτιά, καθώς η δεύτερη υπολειπόταν κατά 800 περίπου ψήφους.

Από πρώτη βρέθηκε έκτη!

Ωστόσο, αντί να την επιβραβεύση η Πρόεδρος του κόμματος την …καρατόμησε, στέλνοντας στην 6η θέση του ψηφοδελτίου των εκλογών της 25ης Ιουνίου (σύμφωνα και με σχετική λίστα που ενέκρινε ο Άρειος Πάγος).

Την αντικατέστησε, στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου ο πατρινός δικηγόρος Ανδρέας Ρέγκλης, γιός του απόστρατου αξιωματικού, Θόδωρου, ο οποίος είχε υπηρετήσει από σημαντικές θέσεις την ΕΛ.ΑΣ. και ο οποίος εάν εξασφαλίσει το κόμμα έδρα στο νομό θα εκλεγεί βουλευτής.

Ομως η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν έμεινε μόνο σε αυτή την αλλαγή.  Ανέτρεψε κυριολεκτικά την λίστα των υποψηφίων. Η δεύτερη σε σταυρούς Αικατερίνη Δαρδέλλα (1768), στις εκλογές του Μαΐου βρέθηκε τώρα στην τέταρτη θέση. Ενώ και ο τρίτος σε ψήφους Ευστάθιος Κολλιόπουλος (1644) …έφθασε στην πέμπτη θέση του ψηφοδελτίου του Ιουνίου.

Σύμφωνα με τα οριστικά αποτελέσματα που εξέδωσε το Πρωτοδικείο Πατρών στις εκλογές του Μαΐου η Πλεύση Ελευθερίας  και οι υποψήφιοί της έλαβαν:

vvvvvvvv

Με απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου το ψηφοδέλτιο του Ιουνίου έλαβε την ακόλουθη μορφή, όπως ανακοίνωσε ο Άρειος Πάγος:

aaaaaaaaaaaaa

Κωνσταντοπούλου: Η Πλεύση Ελευθερίας δέχεται βρώμικη κι ανήθικη επίθεση

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές αντιδράσεις υποψηφίων που “κόπηκαν” από την Πρόεδρο, ωστόσο, η κ. Κωνσταντοπούλου θέλησε να διασκεδάσει τις ασντιδράσεις που προέκυψαν και σε άλλες περιοχές της χώρας με τις ανατροπές στα ψηφοδέλτια και με δηλώσή της στον τηλεοπτικό σταθμό Mega να κάνει λόγο για «ανήθικη» όσο και «βρώμικη» επίθεση εις βάρος της Πλεύσης Ελευθερίας. Είναι, εξάλλου, ερευνητέο, εάν η επίθεση αυτή είναι εκ των έσω, υποστήριξε ακόμη.

Ταυτοχρόνως, υπογράμμισε τη δική της ευθύνη για συγκροτημένη Κοινοβουλευτική Ομάδα, η οποία θα υπερασπίζεται τους πολίτες και δεν θα είναι απούσα από την κοινοβουλευτική διαδικασία. Ανέφερε δε, πως ήταν εξ αρχής γνωστό στους υποψηφίους το δικαίωμά της να καθορίσει τη σύνθεση των ψηφοδελτίων και ουδείς εξέφρασε αντιρρήσεις.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…