Χαμός ανάμεσα σε Καινούργιου και Μικρούτσικο: «Γιατί δεν λες ότι είμαι Αριστερή; Γιατί δεν είσαι» (video)

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος άφησε πολιτικές αιχμές και προκάλεσε την έκρηξη της Κατερίνας Καινούριου

Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και του Ανδρέα Μικρούτσικου, με αφορμή τη σημερινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και τις αιχμές που άφησε ο Α. Μικρούτσικος για τα ζητήματα πολυφωνίας στο πάνελ της εκπομπής καθώς και για τα πολιτικά σχόλια που ακούγονται.

«Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που παραδίδει το κανάλι στο ΕΣΡ, το κανάλι δίνει ισάξιο χρόνο σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου για να απαντήσει στην κριτική περί μεροληψίας.

«Δεν μίλησα για το κανάλι. Εγώ προφανώς μιλάω για εμάς, για τα πρόσωπα», ήταν η απάντηση του Μικρούτσικου για να ακολουθήσει ο παρακάτω έντονος διάλογος:

Καινούργιου: Άνθρωποι του καναλιού είμαστε κι εμείς. Με αυτό που κάνεις δημιουργείς πρόβλημα σε όλους μας.  Ξέρεις τι υποστηρίζουμε και τι έχουμε ψηφίσει;

Μικρούτσικος: Το ξέρω. Είμαι σίγουρος, γιατί σας ακούω τι λέτε και διαφωνώ με όλους σας. Μερικές φορές νομίζω ότι βρίσκομαι σε κομματική οργάνωση.

Καινούργιου: Είπα ότι ο Τσίπρας σαν άνθρωπος είναι πολύ συμπαθής.

Μικρούτσικος: Δεν είμαι Τσίπρας.

Καινούργιου: Παραμορφώνεις την αλήθεια αυτή τη στιγμή Πας να μας πεις ότι κάνουμε κάτι λάθος εδώ

Μικρούτσικος: Είμαι ένας πολίτης, είμαι Αριστερός και επειδή βρισκόμαστε στο 2023 η Ελλάδα οφείλει να ακούσει και τη δική μου γνώμη σε όλες τις εκπομπές. 

Καινούργιου: Αν πιστεύεις ότι όλοι εδώ και επάνω στο κοντρόλ είναι Νέα Δημοκρατία, είσαι πολύ βαθιά γελασμένος. Καμία σχέση

Μικρούτσικος: Εγώ είπα ότι γίνεται διαπραγμάτευση θεμάτων λες και παρακολουθώ πολιτική οργάνωση βάσης

Καινούργιου: Εσύ μας στοχοποιείς τι είμαστε! Πόσες φορές εκθειάζω τον κύριο Κουτσούμπα και το ΚΚΕ; Γιατί δεν λες ότι είμαι Αριστερή, λοιπόν;

Μικρούτσικος: Γιατί δεν είσαι, γι’ αυτό δεν το λέω.

 

Τσίπρας: Δέσμευση στους αγρότες για δέσμη μέτρων για την μείωση του κόστους παραγωγής

Τσίπρας: Δέσμευση στους αγρότες για δέσμη μέτρων για την μείωση του κόστους παραγωγής

Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε την δέσμη μέτρων για την χρηματοδότηση των αγροτών μέσω του Ταμείου…