Newsroom

Newsroom

Χαλκίδα: Υπό ψυχιατρική παρακολούθηση η 39χρονη που μαχαίρωσε τον 43χρονο (video)

Ενώπιον του ανακριτή θα οδηγηθεί, σήμερα (21/01), η 39χρονη δράστιδα από τη Χαλκίδα.

χαλκιδα

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις του άγριου φονικού που σημειώθηκε, το πρωί του Σαββάτου (20/01), στη Χαλκίδα όταν μια 39χρονη γυναίκα μαχαίρωσε θανάσιμα έναν 43χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που ανέφερε στο MEGA το πρωί της Κυριακής ο Σταύρος Μπαλάσκας, η 39χρονη παρακολουθείτο τους τελευταίους 3 μήνες από ψυχίατρο, ενώ τόνισε πως από την ΕΛ.ΑΣ. χαρακτηρίστηκε ως «έγκλημα πάθους» και από αντιζηλία σκότωσε τον 43χρονο.

Υπενθυμίζεται πως το φονικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Χαλκίδα. Δύο λεπτά μετά τις 8.00 άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφθασαν στο σημείο, όπου αντίκρισαν τον 43χρονο αιμόφυρτο και την 39χρονη δίπλα στη σορό, έχοντας αίμα στα ρούχα της. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε άμεσα στο σημείο.

Η 39χρονη σύμφωνα με πληροφορίες του eviaonline για μητέρα δύο ανήλικων παιδιών κατοικεί στο Δήμο Χαλκιδέων έχει καταγωγή από τα ψαχνά του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Έχει κατάστημα στην παραλία της Χαλκίδας που παλαιότερα πωλούσε εκκλησιαστικά είδη ενώ τώρα είναι κλειστό.

Ο 43χρονος ήθελε να κάνει ασφαλιστικά μέτρα

Ο  δικηγόρος που εκπροσωπεί την σύζυγο του θύματος υποστηρίζει πως η φερόμενη ως δράστιδα παρενοχλούσε τον άτυχο άντρα εδώ και χρόνια, χωρίς να έχουν σχέση. Μάλιστα αποκάλυψε ότι γνώση του θέματος είχε ο σύζυγός της, που ήταν στενός φίλος με τον 42χρονο που δολοφονήθηκε.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της συζύγου του 42χρονου θύματος, Αθανάσιος Τάρτης, σύμφωνα με το evima.gr από τέλος του 2021 το θύμα είχε καταγγείλει ότι τον παρενοχλούσε. «Από το τέλος του 2021, αρχές του 2022, το θύμα είχε έρθει στο γραφείο μου, εν γνώσει της συζύγου του και εν γνώσει και του συζύγου της δράστιδος, ζητώντας να λάβουν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της για να σταματήσει να τον παρενοχλεί.

Τότε δεν έγιναν ασφαλιστικά μέτρα γιατί ο σύζυγος της δράστιδος παρενέβη και θεωρήσαμε ότι η υπόθεση έχει τακτοποιηθεί. Δεν είχαμε σοβαρές οχλήσεις. Υπήρξαν απειλές».

Σε σοκ η σύζυγός του θύματος

Η γυναίκα του 43χρονου είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ. Ο κ. Τάρτης τονίζει ότι «πρόκειται για μια άψογα σχεδιασμένη και εκτελεσμένη ενέργεια που δείχνει έναν άνθρωπο με ιδιαίτερη οξυδέρκεια, με ιδιαίτερη λογική γιατί περίμενε έξω από το σπίτι, τον χτύπησε πισώπλατα και τον ακολούθησε για να τον αποτελειώσει. Αυτό δείχνει έναν άνθρωπο αποφασισμένο και με καλό σχεδιασμό για να μην ακούσω από κανέναν τίποτα περίεργο ότι δεν ήταν καλά στα μυαλά της. Δεν υπάρχει αυτό».

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε η 39χρονη

Προθεσμία να απολογηθεί την προσεχή Τετάρτη (24.01.24) πήρε η 39χρονη για την άγρια δολοφονία του 43χρονου.

Η 39χρονη που βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή το πρωί της Κυριακής (21.01.24) για τη στυγερή δολοφονία που έχει συγκλονίσει τη Χαλκίδα, ζήτησε και πήρε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

androulakis

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια…