Ch. League: Επική πρόκριση για Μπαρτσελόνα με "6άρα" στη Παρί – Στο ρελαντί η Ντόρτμουντ

Η Μπαρτσελόνα έκανε μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του ποδοσφαίρου, στο «Καμπ Νου» της Βαρκελώνης, διαλύοντας με 6-1 την Παρί Σεν Ζερμέν και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

58c080771dc5242f278b4a9b

Η «Μπάρτσα» είχε ηττηθεί 0-4 στο «Παρκ ντε Πρενς», αλλά κατάφερε να κάνει την τεράστια ανατροπή με τη βοήθεια όμως της διαιτησίας, αφού χρειάστηκαν δύο αμφισβιτούμενα πέναλτι σε καίρια σημεία. Ως το 88ο λεπτό το σκορ ήταν 3-1 και οι Παριζιάνοι σκέφτονταν ήδη την κλήρωση της επόμενης Παρασκευής, Η ομάδα του Λιονέλ Μέσι χρειαζόταν τρία γκολ για την πρόκριση.

Ο Νεϊμάρ έγραψε το 4-1 σε εκείνο το σημείο με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο ίδιος έγραψε το 5-1 από τα 11 μέτρα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με πέναλτι «φάντασμα» που υποδείχθηκε σε μαρκάρισμα του Μαρκίνιος στον Σουάρες. Ο Σέρζι Ρομπέρτο στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το τελικό 6-1.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ διέλυσε με 4-0 στο «Ιντούνα Παρκ» την Μπενφίκα, παίρνοντας μια άνετη πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού υπερκάλυψε το 0-1 της Λισσαβόνας.

Σε ένα παιχνίδι με αυξημένο ενδιαφέρον και από ελληνικής πλευράς, αφού τέθηκαν αντιμέτωποι τρεις εν ενεργεία διεθνείς (Παπασταθόπουλος – Μήτρογλου, Σάμαρης), οι Βεστφαλοί έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό του αγώνα μόλις στο 4ο λεπτό, όταν ύστερα από ένα εκρηκτικό ξεκίνημα ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ άνοιξε το σκορ.

Η Ντόρτμουντ έφτασε σε σκορ πρόκρισης στο 59΄ με το γκολ του Κρίστιαν Πούλισιτς, για να αναλάβει στη συνέχεια δράση ο Γκαμπονέζος άσος της: ο Ομπαμεγιάνγκ έφτασε στο χατ-τρικ νικώντας τον Έντερσον στο 61΄ και το 85΄, για να δώσει απολύτως θριαμβευτικό τόνο στην πρόκριση της ομάδας του, με τον Μπάρτρα να έχει «σημαδέψει» το δοκάρι στο 84΄.

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…