Βυθίζεται στις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης η Eurovision: Ηχηρές καταγγελίες – Σιωπή από τους διοργανωτές

Οι αρμόδιοι από τη Eurovision αρνούνται τους ισχυρισμούς, αλλά οι γυναικείες ομάδες στην Ιταλία πιέζουν για επείγουσα αστυνομική έρευνα.

eurovision 2022 turin 1

Για επείγουσα αστυνομική έρευνα πιέζουν οι γυναικείες ομάδες στην Ιταλία αφού πληθαίνουν οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στο πλαίσιο του διαγωνισμού της Eurovision 2022. 

Μια σειρά από εθελόντριες υποστήριξαν ότι δέχτηκαν ανεπιθύμητα αγγίγματα και άλλες προσβλητικές χειρονομίες κατά τη διάρκεια του φετινού πάρτι έναρξης που έλαβε χώρα στο πλαίσιο της Eurovision.

Οι κοπέλες που βρέθηκαν στο μουσικό διαγωνισμό ως εθελόντριες, καταγγέλλουν ότι δέχτηκαν έντονη σεξουαλική παρενόχληση στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο και στο οποίο συμμετείχαν ερμηνευτές, τραγουδιστές, χορευτές και VIP καλεσμένοι.

Οι αρμόδιοι από τη Eurovision αρνούνται τους ισχυρισμούς, αλλά οι γυναικείες ομάδες στην Ιταλία πιέζουν για επείγουσα αστυνομική έρευνα.

Eurovision 2022: Οι χορευτές ενός καλλιτέχνη την παρενόχλησαν

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέσα από δημοσίευμα της DailyMail, μία ημέρα μετά το πάρτι, η 20χρονη φοιτήτρια νομικής, που χρησιμοποίησε το όνομα «Κιάρα» για να μην αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα, απευθύνθηκε στην ομάδα «Non Una Di Meno», η οποία υποστηρίζει την εκστρατεία του #MeToo στην Ιταλία, καθώς έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η κοπέλα ισχυρίστηκε ότι οι χορευτές ενός καλλιτέχνη, που εκπροσωπεί στη Eurovision μία χώρα της βόρειας Ευρώπης -χωρίς να κατονομάσουν ποια- την παρενόχλησαν.

Ωστόσο, δεν είναι η μοναδική γυναίκα που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Eurovision 2022: «Ένιωσα ότι με παραβιάζουν»

Ακόμα μια 20χρονη εθελόντρια που βρέθηκε στο στο κόκκινο χαλί, που διοργανώθηκε στο Venetia Palace, κατήγγειλε ότι κατέληξε να «προσπαθεί να διώχνει τα χέρια που ήταν πάνω της».

Η ίδια κατήγγειλε στη Daily Mail ότι: «Ένιωσα ότι με παραβιάζουν. Ήμουν εκεί για να βοηθήσω κι είχαν συνέχεια τα χέρια τους πάνω μας. Μας αγκάλιαζαν και μετά, ένας έβαλε τα χέρια του στη μέση μου και προσπάθησε να με φιλήσει. Κατάφερα να ξεφύγω, αλλά λίγο αργότερα, κάποιος άλλος προσπάθησε να κάνει το ίδιο. Συνέβαινε σε πολλές από τις εθελόντριες που ήταν εκεί. Στο τέλος, οι περισσότερες έφυγαν, λόγω αυτού που γινόταν».

Η ίδια συμπληρώνει ότι: «Ανυπομονούσα να γίνω εθελόντρια στη Eurovision, αλλά δεν περίμενα ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Αυτό που θα έπρεπε να είναι μια θαυμάσια εμπειρία, μετατράπηκε τελικά, σε μια βραδιά με ανεπιθύμητα αγγίγματα και παρενοχλήσεις. Αυτά γίνονται συνήθως σε κάποιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, όχι σε μία τέτοια διοργάνωση»..

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…