Bullying από "ΤΑ ΝΕΑ" στον Θεοχαρόπουλο για την απλή αναλογική

Όχι απλώς έχουν χάσει την ψυχραιμία τους… Δεν υπάρχει προηγούμενο! Η ταραχή του παλαιού συστήματος από το ενδεχόμενο να ψηφιστεί η απλή αναλογική από 200 βουλευτές, ούτε με τρένο που έρχεται κατά πάνω σου δεν μπορεί να συγκριθεί!

5780c7e71dc52402168b45a8

Χαρακτηριστική περίπτωση – «θύμα», ανελέητου bullying που υφίσταται τις τελευταίες ημέρες, από θεσμικά και εξωθεσμικά κέντρα είναι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος!  

Το κρεσέντο χυδαιότητας, συκοφαντίας και «κιτρινισμού» για τη δήλωση του νεαρού βουλευτή ότι θα ψηφίσει την πρόταση της κυβέρνησης για την απλή αναλογική δεν έχει όρια!

Ωστόσο – εκ του αποτελέσματος, ξεχωρίζει η μεθοδευμένη και συντονισμένη επίθεση που εξυφαίνει με αριστοτεχνικό τρόπο η απογευματινή του ΔΟΛ… Με χειρουργικές κινήσεις που θα ζήλευαν και οι πιο προηγμένες έδρες επικοινωνίας διεθνών πανεπιστημίων… Η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» τα τελευταία 24ώρα έχει επιδοθεί σε έναν απίστευτο αγώνα προκειμένου να απαξιώσει τον νεαρό Θανάση Θεοχαρόπουλο!

Αποκορύφωμα το χθεσινό σχόλιο του Γιάννη Πρετεντέρη στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας, που κάνει λόγο ακόμη και για χρηματισμούς βουλευτών και συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, προκειμένου να συγκεντρωθούν οι 200 ψήφοι! Γράφει χαρακτηριστικά, «Φέτος ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει κορόιδα που θα τον κρατήσουν στην εξουσία ψηφίζοντας την απλή αναλογική… Βεβαίως υποψήφιοι υπάρχουν πάντα. Άλλοι από βλακεία, άλλοι από ιδιοτέλεια, άλλοι με το αζημίωτο. Αλλά δεν μου φαίνεται να φθάνουν τους διακόσιους. Ακόμη και ο Θεοχαρόπουλος δύσκολα θα επιμείνει στο χαρακίρι μέχρι τέλους»!

Είναι σαφές ότι η παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία έχει «αρρωστήσει» τον Γιάννη Πρετεντέρη… Ενώ κάθε λεπτό που περνάει και δεν επιστρέφει η ΝΔ του Κυριάκου… Φαίνεται ότι χάνει και τα μυαλά του… Αφού αν έχει στοιχεία για δωροδοκίες βουλευτών – όπως υποστηρίζει θα πρέπει αμέσως να τα δώσει στη δημοσιότητα και φυσικά να επιληφθεί η Δικαιοσύνη… Διαφορετικά θα είναι ένας κοινός συκοφάντης του ελληνικού κοινοβουλίου!

Βεβαίως στις μέσα σελίδες της εφημερίδας το bullying στον Θεοχαρόπουλο που ξεκίνησε με την απαράδεκτη δήλωση του πρώην υπουργού Δημήτρη Κρεμαστινού παίρνει άλλα χαρακτηριστικά, γίνεται πιο διακριτικό και πιο κομψό… Αλλά το ίδιο ευφάνταστο με την υπογραφή του «μικροπολιτικού»… Αφού έφθασε στο σημείο να γράψει ότι η Φώφη και οι βουλευτές της συσπειρώθηκαν μετά τη δήλωση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ ότι θα ψηφίσει την απλή αναλογική… Και απόδειξη του ότι ήρθαν πιο κοντά ότι έτρωγαν παγωτό! Δεν μας είπε μόνο αν το έτρωγαν και με το ίδιο κουτάλι! Βέβαια για τον Βενιζέλο και τον Λοβέρδο που κρατάνε όμηρο τη Φώφη κουβέντα! Δείτε όμως πώς περιγράφει ο «μικροπολιτικός» τη συσπείρωση των ΠΑΣΟΚών, «Μήπως η στάση του Θανάση Θεοχαρόπουλου στον εκλογικό νόμο έφερε πιο κοντά τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ; …Με βεβαιότητα, πάντως, το κλίμα χθες στο γραφείο της Φώφης Γεννηματά στη Βουλή ήταν ιδιαίτερα φιλικό… Μέχρι και παγωτό έφαγαν καθώς συζητούσαν χαλαρά»!

Πηγή: enimerosi24.gr