Newsroom

Newsroom

Bryan Adams λίγο πριν τα live του στην Ελλάδα: «Όταν ξεκίνησα το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πώς να πληρώσω το νοίκι μου» (video)

Λίγο πριν πραγματοποιήσει συναυλίες στη χώρα μας ο διάσημος τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα του Mega

adams

Στην κάμερα του Mega και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε ο σπουδαίος τραγουδιστής Bryan Adams, ο οποίος αποκάλυψε ότι είναι στη χώρα μας για τα Live του, ενώ μίλησε και για τη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα ο Adams επισήμανε ότι μπορεί να έχει επισκεφθεί τη χώρα μας, αλλά δεν έχει πάει ποτέ στην Ακρόπολη, ενώ έκανε αναφορά στις κόρες του και τις πρώτες συμβουλές που τους έδωσε. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα δύσκολα χρόνια που πέρασε

Πιο αναλυτικά όσα είπε ο Bryan Adams

«Η πρώτη φορά που ταξίδεψα στην Ελλάδα πρέπει να ήμουν 10-11 ετών ταξιδεύοντας με την οικογένειά μου. Ήρθα αυτό το σαββατοκύριακο για να τη δω όπως πρέπει. Αν και έχω ξανάρθει, δεν έχω πάει στην Ακρόπολη».

Για το παρελθόν

«Ίσως υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν θα υπέγραφα. Στο χώρο της μουσικής πρέπει να κάνεις συμβόλαια με ανθρώπους και ίσως υπάρχουν πράγματα που θα μπορούσα να είχα αποφύγει, αλλά έτσι είναι η ζωή».

Για τα παιδιά του

«Νομίζω πως αυτό που με εκπλήσσει πιο πολύ είναι το πόσο γρήγορα προχωράνε τα πράγματα, πόσο γρήγορα εκπαιδεύονται, πως μεγαλώνουν τόσο γρήγορα»

Για τα δύσκολα χρόνια

«Όταν ξεκίνησα το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πως έπρεπε να πληρώσω το νοίκι μου. Έμενα με τον αδερφό μου, ήμουν νέος, 18 ετών, και άρχισα να δουλεύω σε στούντιο ως δεύτερη φωνή. Μια μέρα έλαβα μία επιταγή 500 δολαρίων και θυμάμαι να την κοιτάω και να σκέφτομαι ότι αυτά είναι τα περισσότερα χρήματα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου.

Την έδειξα στον αδερφό μου και είπα “κοίτα, πλήρωσα το νοίκι και έχουμε αρκετά για να βγούμε και για δείπνο απόψε, οπότε πάμε”».

Για το ότι έγινε vegan

«Δεν ήθελα σχέση με οτιδήποτε είχε σχέση με τη βάναυση μεταχείριση των ζώων.

Δεν ήθελα σχέση με οτιδήποτε είχε σχέση με τη βάναυση μεταχείριση των ζώων. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να είναι κάποιος vegeterian και να τρώει αυγά, γιατί και τα αυγά προέρχονται από τα ζώα».

Για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή

«Είναι απαράδεκτο. Δεν καταλαβαίνω γιατί κανένας δεν εστιάζει στην ειρήνη. Ο πόλεμος δεν είναι η απάντηση. Το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να «επιβαρύνεται» άλλη μία γενιά ανθρώπων με την επιθυμία να εκδικηθούν»