Το βρίσιμο, βρίσιμο, αλλά η πόζα, πόζα

Η αγωνιά του γαλάζιου βουλευτή, Λευτέρη Αυγενάκη, να προλάβει να κρατήσει την κορδέλα στα εγκαίνια της ανακαινισμένης αίθουσας του αεροδρομίου Ηρακλείου, δείχνει ότι το έργο- που ο ίδιος και η παράταξή του έχουν χλευάσει-το υλοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ με κυβέρνηση 3,5 χρόνων.  

aygen 1

Ο γαλάζιος βουλευτής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, φώναζε επί καιρό ότι “κανένα μεγάλο έργο δεν έχει γίνει στην Κρήτη επί πρωθυπουργίας του Αλέξη Τσίπρα”, λες και όλα θα γίνονταν μέσα σε 3,5 χρόνια ή τα προηγούμενα 40 είχαν γίνει τόσα έργα από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ώστε ήταν… “ανεπίτρεπτο” να μην έχουμε ολοκληρωθεί καμιά 10αριά από την κυβέρνηση Τσίπρα!

Σε δήλωσή του στις 5 Σεπτεμβρίου 2018, ο κ. Αυγενάκης έκανε λόγο για “3,5 χρόνια κοροϊδίας κι εμπαιγμού για τους πολίτες και τους επισκέπτες της Κρήτης”. “Τριάμισι χαμένα χρόνια με κανένα έργο για την Κρήτη”, έλεγε.

Ανάμεσα στα έργα που δεν είχαν γίνει- και θα έπρεπε να είχαν… ολοκληρωθεί σε 3,5 χρόνια, προφανώς,- ήταν το αεροδρόμιο στο Καστέλλι, για το οποίο πάντα μιλούσε για “καθυστερήσεις”, “κοροϊδία”, και άλλα γνωστά.

Την Παρασκευή πάντως (22/2), και ενώ βρισκόταν στο δικαστήριο του Ηρακλείου για τη δίκη με τον Αλ. Ανδρικάκη, ξαφνικά έγινε… Λούης, για να πάει στο Καστέλλι και να φωτογραφηθεί στην εκδήλωση υπογραφής της σύμβασης για το νέο αεροδρόμιο, σα να ήταν ανάμεσα σε εκείνους που εργάστηκαν για το έργο, κι όχι εκείνος που χλεύασε, κατήγγειλε, αμφισβήτησε! 

Βρίζει, βρίζει, αλλά τρέχει και να προλάβει τα φλας!