Βρήκε τον Μάστορα του… ο Μητσοτάκης

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος "Μέλισσες" Χρήστος Μάστορας είχε ξεσπάσει πριν από λίγες ημέρες για την αντιμετώπιση από την κυβέρνηση του αιτήματος κατάργησης των ρυθμίσεων που είχαν θεσπιστεί και αφορούσαν στο δικαίωμα ασφάλισης χιλιάδων ομογενών από τη Βόρεια Ήπειρο.

Ο γνωστός τραγουδιστής ζήτησε την άμεση παρέμβαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι Βορειοηπειρώτες στήριξαν στις εκλογές, για να διορθώσει την κατάσταση: «Γιατί αν δεν το κάνετε, κάποια στιγμή θα διορθώσουμε κι εμείς το λάθος που κάναμε στις κάλπες! Kyriakos Mitsotakis» έγραψε στο instagram ο Χρήστος Μάστορας, αφήνοντας αιχμές στον πρωθυπουργό, πως ήταν λάθος τελικά η εκλογή της ΝΔ.

Οπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, χθες ο Χρήστος Μάστορας δέχθηκε τηλεφώνημα από το πρωθυπουργικό γραφείο, με αφορμή την οργισμένη ανάρτηση στο Instagram του τραγουδιστή του συγκροτήματος. Σύμφωνα πάντα με τις κυβερνητικές πηγές, ο Χρήστος Μάστοράς έλαβε εγγυήσεις ότι θα προωθηθεί σύντομα νομοθετική ρύθμιση που θα αντιμετωπίζει το πρόβλημα, κάτι που επιβεβαίωσε ο  Στέλιος Πέτσας μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται να φέρει διάταξη που θα μειώνει το προαπαιτούμενο διάστημα παραμονής των Βορειοηπειρωτών στην Ελλάδα ώστε να μπορέσουν να έχουν την πλήρη κάλυψη που προβλέπει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου προορίζεται για πρόεδρος στο κόμμα του Κασιδιάρη

Πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου προορίζεται για πρόεδρος στο κόμμα του Κασιδιάρη

Το τελευταίο καιρό πύκνωσαν οι διαβουλεύσεις με το κόμμα «Κασιδιάρη» και έχει ήδη επέλθει συμφωνία…