Βρήκε τη λύση ο Μπογδάνος: Δεν περάσαμε κομμουνισμό γι' αυτό αργούμε με τους εμβολιασμούς

 Γιατί μας πέρασαν στους εμβολιασμούς Ρουμανία και Κροατία; Επειδή πέρασαν από κομμουνισμό...

NewsRoom 18/01/2021 | 16:01

Μέχρι και αντικομουνιστική ρητορική έχουν αρχίσει και επιστρατεύουν τα στελέχη της κυβέρνησης για να καλύψουν το φιάσκο των εμβολιασμών.

Το «γνωστό» φάντασμα πλανάται ακόμα πάνω από κεφάλια βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και είναι και αυτό που φταίει για το αργό σχέδιο εμβολιασμών στη χώρα μας. 

Ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί μας «πέρασαν» στο θέμα των εμβολιασμών χώρες όπως η Ρουμανία, η Κροατία και η Ουγγαρία, απάντησε με απλά λόγια ότι φταίει...ο κομμουνισμός.

«Γιατι πρέπει να συγκρινόμαστε στους εμβολιασμούς; Είναι μπροστά χώρες, είναι καλύτερα από την Ελλάδα η Ρουμανία, η Πολωνία, η Ουγγαρία, η Κροατία. Γιατί να ειναι καλύτερα αυτές οι χώρες;», ρωτά ο δημοσιογράφος τον βουλευτή.

«Τι χαρακτηριστικά έχουν αυτές οι χώρες που αναφέρατε; Έχουν περάσει κομμουνισμό, έχουν καταλάβει ότι η ασυδοσία και η ανομία, η διαρκής αντιδραστικότητα των “αριστεραίων” είναι έγκλημα, τα έχουν αποβάλει από τη δημόσια ζωή τους και αποδίδουν πολύ καλύτερα σε οργανωτικό επίπεδο. Να το…», ήταν αναλυτικά η απάντηση του Μπογδάνου.

Άτυχη η χώρα λοιπόν γιατί δεν πέρασε από κομμουνισμό πριν οδηγηθεί στον καπιταλισμό και στην ιστορική στιγμή της διακυβέρνησης Μητσοτάκη... Αν είχε συμβεί αυτό σίγουρα οι καθυστερήσεις με τα εμβόλια δεν θα ήταν οι ίδιες.