Βρήκε τη λύση κατά της ανεργίας ο Ερντογάν: Κάθε επιχείρηση να προσλάβει από έναν άνεργο!

Ο Ταγίπ Ερντογάν έχει συλλάβει μία… επαναστατική λύση για την αντιμετώπιση της ανεργίας: κάθε επιχείρηση να προσλάβει έναν άνεργο!

5729c6101dc5243e068b4585

Απευθυνόμενος στη μεγαλύτερη εργοδοτική οργάνωση της Τουρκίας, την Ένωση Εμπορικών Επιμελητηρίων και Χρηματιστηρίων της Τουρκίας (TOBB), ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε: «Η TOBB αριθμεί σήμερα περί το ενάμισι εκατομμύριο μέλη. Τώρα, ακούστε καλά: Εάν κάθε μέλος προσλάβει ένα άτομο, τι θα έχουμε; Θα έχουμε δουλειά για 1,5 εκατομμύριο ανέργους».

«Δυστυχώς, δεν θα πάρουμε τα χρήματά μας στον τάφο. Θα μείνουν εδώ. Στην περίπτωση αυτή, ας δώσουμε δουλειά σε αυτούς που δεν έχουν», εξήγησε απευθυνόμενος σε διάσκεψη για την υγεία και την εργασιακή ασφάλεια στην Κωνσταντινούπολη.

«Τι έχει να χάσει η επιχείρηση; Πείτε μου! Θα καταρρεύσει επειδή προσέλαβε ένα άτομο; Οχι! Το αντίθετο, θα επωφεληθεί. Τόσο απλό είναι», συμπέρανε υπό το συγκρατημένο χειροκρότημα των επιχειρηματιών που τον παρακολουθούσαν.

Κατηγορούμενος για λαϊκισμό, ο Ερντογάν έχει αναστατώσει τους επιχειρηματικούς κύκλους της χώρας του με τον αυξανόμενο επεμβατισμό του στις οικονομικές υποθέσεις, όπως με τις επαναλαμβανόμενες εκκλήσεις του προς την κεντρική τράπεζα για να χαμηλώσει τα επιτόκιά της, με κίνδυνο να αυξήσει τον πληθωρισμό.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…