Βρέθηκε ΚΤΕΛ της Ζακύνθου βαμμένο με τα χρώματα της ΟΣΥ

Στην Αθήνα βρέθηκε ΚΤΕΛ της Ζακύνθου, έχοντας μάλιστα τα χρώματα λεωφορείου της ΟΣΥ, προκαλώντας εύλογα ερωτήματα.

ktel zakinthou 0

Την περασμένη Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε χαμογελαστός νωρίς το πρωί στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στην Πέτρου Ράλλη για να «θαυμάσει» τα 40 λεωφορεία που νοικιάστηκαν ένα χρόνο μετά την πανδημία. Aλλά τελικά από τα 40 λεωφορεία που νοίκιασε το υπουργείο Μεταφορών, σε δρομολόγια μπήκαν μόνο τα 27 αφού όλα τα υπόλοιπα 23 παρουσίασαν βλάβη. Και να ήταν μόνο αυτό… ως δια μαγείας εθεάθη στην Αθήνα βρέθηκε ΚΤΕΛ της Ζακύνθου, έχοντας μάλιστα τα χρώματα λεωφορείου της ΟΣΥ, προκαλώντας εύλογα ερωτήματα.

Η «ανακάλυψη» του ΚΤΕΛ, έγινε  με διαδοχικές αναρτήσεις στο Facebook, από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος (ΟΣΜΕ) Θέμης Αμπλάς ο οποίος μιλώντας στο avgi.gr εξέφρασε τον προβληματισμό του.

Όπως σημείωσε, το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ζακύνθου εντοπίστηκε στον Κηφισό, ενώ στη συνέχεια πήρε τον δρόμο της επιστροφής καθώς αναχώρησε από το λιμάνι του Πειραιά. «Πώς μπορεί ένα λεωφορείο ενταγμένο στην ΟΣΥ και με τα χρώματά της, να πραγματοποιεί υπεραστικά δρομολόγια μεταφέροντας επιβάτες και δέματα;» διερωτήθηκε.

 

Κάποιος κακεντρεχής θα μπορούσε να πει ότι το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ζακύνθου είχε ειδική αποστολή στην Αθήνα, θέλοντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην κυβέρνηση που έψαχνε και δεν έβρισκε λεωφορεία. Σε κάθε περίπτωση θα είχε ενδιαφέρον μία τοποθέτηση από τον αρμόδιο υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καραμανλή.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…