Newsroom

Newsroom

Βρετανικές εκλογές: Χυδαία επίθεση της Sun στον υποψήφιο των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν (ΦΩΤΟ)

Με εμετικό τρόπο η πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα στη Βρετανία, δηλώνει σήμερα με αφορμή τις εκλογές στο Ηνωμένο Βασίλειο τη στήριξή της στη συντηρητική Τερέζα Μέι, ζητώντας από τον κόσμο να μην ψηφίσει τον Εργατικό Τζέρεμι Κόρμπιν τον οποίο μεταξύ πολλών άλλων αποκαλεί φίλο των τρομοκρατών.

593926b21dc524bb548b46c7

Σε τίτλο της μάλιστα στο διαδίκτυο αναφέρει: «Ψηφίστε τους Συντηρητικούς εκτός αν θέλετε τον φίλο των τρομοκρατών που είναι έτοιμος να ανοίξει τα σύνορά μας».

Η εφημερίδα «The Sun» τόσο στην έντυπη όσο και στην ηλεκτρονική της έκδοση παρουσιάζει τον υποψήφιο των Εργατικών ως «καταστροφέα της εργασίας», «εχθρό των επιχειρήσεων», «κομμουνιστή εξτρεμιστή», ενώ τον κατηγορεί ακόμη και για το γεγονός ότι είναι ανοικτός προς τους μετανάστες. Τον εμφανίζει μάλιστα σε φωτογραφία να βρίσκεται μέσα σ’ έναν κάδο σκουπιδιών.

Υπενθυμίζεται πως οι κάλπες στη Βρετανία θα κλείσουν στις 10 το βράδυ (μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας) και τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται το αργότερο στις 2:00 (ώρα Ελλάδας), ενώ η πλειονότητα των 650 εκλογικών κέντρων εκτιμάται ότι θα έχουν καταμετρηθεί μέχρι τις 8.00 το πρωί της Παρασκευής.