Βρετανίδα τουρίστρια κατήγγειλε βιασμό στην Κέρκυρα - Συνελήφθη ένας 40χρονος

Ένας άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για τον βιασμό μιας Βρετανίδας τουρίστριας στην Κέρκυρα.

 
NewsRoom 16/05/2022 | 18:15

Σε κακή κατάσταση εμφανίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο τοπικό αστυνομικό τμήμα μια τουρίστρια από την Βρετανία η οποία κάνει διακοπές στην Βόρεια Κέρκυρα και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν άνδρα, την περιγραφή του οποίου έδωσε στους αστυνομικούς.

Όπως αναφέρει η Daily Mail η ελληνική αστυνομία συνέλαβε έναν 40χρονο για το έγκλημα, βάσει περιγραφής που έδωσε η Βρετανίδα τουρίστρια.

Το φερόμενο θύμα μετέβη σε αστυνομικό τμήμα στα βόρεια του νησιού τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και είπε στους αστυνομικούς ότι μόλις είχε βιαστεί.

Αρνείται την κατηγορία ο 40χρονος

Λίγη ώρα αργότερα αναγνώρισε τον άνδρα που προσήχθη από τους αστυνομικούς ως φερόμενο δράστη, ο οποίος όμως αρνήθηκε τις κατηγορίες και είπε ότι το σεξ ήταν συναινετικό.

Ο 40χρονος κρατείται καθώς η τουρίστρια ετοιμάζεται να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση για να αναζητηθούν σημάδια βιασμού, σύμφωνα και με τη The Sun.

Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έγινε γνωστό, φέρεται να βρισκόταν σε "κακή κατάσταση" όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα το πρωί της Κυριακής.