Βρετανία: «Alpha Men» – Βετεράνοι του στρατού εκπαιδεύουν «αρνητές» για τον «επερχόμενο αντιεμβολιαστικό πόλεμο» (Video)

«Alpha Men» - Oμάδα σκληροπυρηνικών…«πρώτης τάξεως αρσενικών» που αποτελείται από βετεράνους του στρατού εκπαιδεύει «αρνητές» εθελοντές, για τον επερχόμενο «αντιεμβολιαστικό πόλεμο» κατά της κυβέρνησης του Λονδίνου.

Screenshot 2022 01 10 09.19.13

«Alpha Men» – Ομάδα σκληροπυρηνικών…«πρώτης τάξεως αρσενικών» που αποτελείται από βετεράνους του στρατού εκπαιδεύει «αρνητές» εθελοντές, για τον επερχόμενο «αντιεμβολιαστικό πόλεμο» κατά της κυβέρνησης του Λονδίνου – Στόχος τους τα εμβολιαστικά κέντρα, τα σχολεία και τα δημοτικά συμβούλια καθώς επίσης και οι εγκληματίες παιδόφιλοι που «συγκεντρώνονται σε μασονικές στοές».

Οι «Alpha Men» συντονίζουν την εκπαίδευση όσων τάσσονται κατά του εμβολιασμού κατά της νόσου Covid- 19. Η ομάδα τους ιδρύθηκε μόλις τον περασμένο μήνα, αλλά ο αριθμός των μελών της έχει αυξηθεί από τότε που προπόνησε νεοσύλλεκτους στο Λιτλχάμπτον του δυτικού Σάσσεξ πριν από δύο εβδομάδες. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της βρετανικής εφημερίδας “Daily Mail”, τα μέλη της αποτελούν κυρίως προνομιούχους μεσήλικες λευκούς άνδρες, μετρώντας πάνω από 7.000 συνδρομητές στην εφαρμογή κοινωνικών μέσων Telegram, ενώ έχει ήδη εκπαιδεύσει 100 εθελοντές. Πρώην στρατιώτες μαθαίνουν, μεταξύ άλλων, τους εθελοντές kickboxing προκειμένου να διασφαλίσουν ότι είναι «επαγγελματικά» προετοιμασμένοι για άμεση δράση. 

Η εκπαίδευση

Σύμφωνα με ηγετικό μέλος της ομάδας η εκπαίδευση των εθελοντών και οι ασκήσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, δεν διδάσκουν τον πόλεμο και σε καμία περίπτωση δεν συνδέονται με τον εξτρεμισμό. Ισχυρίστηκε επίσης ότι είχε μια λίστα με «600 εγκληματίες παιδόφιλους που διατηρούν τους δικούς τους οίκους ανοχής και συγκεντρώνονται σε μασονικές στοές».

Σε ένα από τα παρακάτω βίντεο φαίνεται ένας άνδρας να λέει απευθυνόμενος στους εθελοντές: «Στο παρελθόν πολέμησα διαφορετικό πόλεμο, υπήρχαν δύο πλευρές. Ο παρόν πόλεμος είναι διαφορετικός, δεν έχει υπάρχει άλλος σαν και αυτόν στην ιστορία, είναι ένας πόλεμος κυβερνήσεων εναντίον των ανθρώπων». 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, περίπου 100 «ακτιβιστές» έχουν κληθεί να «επιτεθούν» σε εμβολιαστικά κέντρα, σχολεία, διευθυντές, κολέγια, συμβούλους και διευθυντές δημόσιας υγείας σε κάθε περιοχή».

Οι εθελοντές εκπαιδεύονται σε αντίξοες συνθήκες χωρίς παύση – στη βροχή και το κρύο σε διάφορα πάρκα της χώρας, ένα από αυτά το πάρκο Chasewater Country Park στο Σταφορντσάιρ. 

Διδάσκονται, μεταξύ άλλων, πώς να αποφύγουν τον Τύπο και την αστυνομία με μηνύματα που λαμβάνουν πριν από κάθε συνάντηση που τους προειδοποιούν «να προσέχουν τι λένε και σε ποιον ομιλούν».

Οι παραπάνω πληροφορίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας όταν ένας δημοσιογράφος της εφημερίδας «Daily Mail» κατάφερε να παρεισφρήσει στην ομάδα αυτή. Μάλιστα, διοργανωτής του…εκπαιδευτικού σεμιναρίου – ένας ντόπιος, ονόματι «Πολ» – μύησε τον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Daily Mail» στα μυστικά της πυγμαχίας για να είναι έτοιμος – «εάν χρειαστεί».

Δείτε τα βίντεο

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…