Newsroom

Newsroom

Βρες ξανά τον Εαυτό σου

Συχνά ακούς να σου λένε ότι πρέπει να είσαι αυθεντικός, να είσαι αληθινός με τον εαυτό σου ή απλά να είσαι εσύ.

5b41e8dd1dc524cb048b4602

Ίσως όμως σου έχουν πει να είσαι ήσυχος ενώ έχεις να πεις πολλά. Ίσως η περιέργειά σου για κάτι να συντρίφτηκε όταν τα «γιατί» σου συνάντησαν τα «επειδή το είπα» των άλλων.

Ίσως η δημιουργικότητα σου και το ελεύθερο πνεύμα σου να εξαφανίστηκαν όταν σε πίεσαν να ταιριάξεις σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον .

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα ακόμα σαν αυτά και είμαι σίγουρος ότι έχεις και εσύ τα δικά σου.

Στη σημερινή εποχή, εμείς, ως πολιτισμός, ως κοινωνία, ως ανθρωπότητα οδηγούμαστε σε εκτροχιασμό πιο πολύ από ποτέ. Κατακλυζόμαστε από πολλές προκλήσεις της ζωής , από το τι συμβαίνει στη χώρα μας και στον κόσμο. Υπάρχουν μη ρεαλιστικές προσδοκίες και απαιτήσεις που προέρχονται από κάθε κατεύθυνση.

Διαβάζουμε βιβλία για το πως πρέπει να κάνουμε διάφορα πράγματα, κάνουμε μαθήματα για το τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνουμε και προσπαθούμε να αντιγράψουμε τι κάνουν οι άλλοι για βελτιώσουμε εμείς τον εαυτό μας ή να είμαστε μια σωστή επιρροή σε άλλους. Και ανάλογα από την μέρα της εβδομάδας ή την εποχή του έτους , ή το καινούργιο άρθρο που διαβάσαμε, οι συμβουλές είναι συχνά διαφορετικές και αντικρουόμενες. Τι συμβαίνει ότι δεν είσαι αληθινός με τον εαυτό σου;

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

AP23317538078204

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

Επιμένει η Χαμάς ότι δεν θα δεχθεί συμφωνία που δεν θα προβλέπει ρητώς τον τερματισμό…