Βρέθηκε σκληρό πορνογραφικό υλικό με ανήλικους στην κατοχή 20χρονου

Σκληρό πορνογραφικό οπτικοακουστικό υλικό με ανήλικους διέθετε μέσω διαδικτύου 20χρονος, ο οποίος συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας.

Όπως ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 20χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εσωτερικός σκληρός δίσκος, ένα smartphone και μια κάρτα μνήμης που είχαν εγκατεστημένη εφαρμογή απόκρυψης και ασφάλισης αρχείων εικόνας καθώς και βίντεο με κωδικό πρόσβασης, όπου υπήρχαν αποθηκευμένα συνολικά 390 αρχεία εικόνας και 46 αρχεία οπτικοακουστικού υλικού με σκληρό πορνογραφικό υλικό ανηλίκων όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας, ενημερώθηκε από χρήστη προφίλ ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ότι κάποιος χρήστης της, κατέχει και διαθέτει σε άλλους υλικό πορνογραφίας ανηλίκων. Τα στοιχεία τέθηκαν υπόψη της αρμόδιας εισαγγελικής Αρχής, από την οποία εκδόθηκε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και στη συνέχεια μετά από την εμπεριστατωμένη διαδικτυακή έρευνα που πραγματοποιήθηκε από έμπειρο αστυνομικό προσωπικό, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του 20χρονου. Τα κατασχεθέντα πειστήρια απεστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εξέτασή τους.

Σε βάρος του 20χρονου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου με την οποία οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, όπου παραπέμφθηκε στην κύρια ανάκριση.

Κόλαφος ο Guardian για Μητσοτάκη: «Ένα σκάνδαλο που ανακαλεί τις πιο σκληρές μέρες της δικτατορίας»

Κόλαφος ο Guardian για Μητσοτάκη: «Ένα σκάνδαλο που ανακαλεί τις πιο σκληρές μέρες της δικτατορίας»

Με αναφορά στο καθεστώς των συνταγματαρχών του 1967 ο βρετανικός Guardian χαρακτηρίζει τις υποκλοπές ως…