Βρέθηκε ο κτηνοτρόφος που είχε εξαφανιστεί στη Θεσπρωτία

Στο σπίτι του επέστρεψε ο 35χρονος κτηνοτρόφος Ηλίας Ντρίκος το πρωί της Δευτέρας, ο οποίος αγνοούνταν από τις 24 Σεπτεμβρίου.

Ο κτηνοτρόφος από τη Σίδερη Φιλιατών, είχε εξαφανιστεί από τους στάβλους της οικογένειας έξω από το χωριό και όλο αυτό το διάστημα δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής.

Την ημέρα της εξαφάνισης ξεκίνησε από το χωριό του για να πάει στον στάβλο που διατηρεί η οικογένεια, στην περιοχή Σίδερη. Στις 8 το πρωί μίλησε στο τηλέφωνο με τον πατέρα του που βρισκόταν για κυνήγι εκεί κοντά. Συνεννοήθηκαν για την απογευματινή βάρδια στο στάβλο και όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά. Δύο ώρες μετά επικοινώνησε με τη σύζυγο του και της είπε:

«Είμαι έτοιμος να μπω στο αμάξι για να επιστρέψω». Είχε μάλιστα σκοπό να περάσει όπως της είπε από φούρνο  για να αγοράσει ψωμί .

Οι συγγενείς του προσπάθησαν να τον καλέσουν στο τηλέφωνο του αλλά εκείνος δεν απαντούσε κάτι που τους έκανε εντύπωση γιατί δεν το συνήθιζε. Ανησύχησαν και ειδοποίησαν τον πατέρα του που βρισκόταν εκεί κοντά, να πάει δει τι συμβαίνει στο στάβλο. Όταν εκείνος έφτασε στο σημείο,  βρήκε  το αυτοκίνητο ανοιχτό με τα κλειδιά πάνω στη μίζα και μέσα τα δύο κινητά τηλέφωνα του γιου του, καθώς και όλα τα προσωπικά του αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί πίστευαν από την αρχή πως πρόκειται για μια οικιοθελή εξαφάνιση. Το σκηνικό στο αυτοκίνητο του  έδειχνε σκηνοθετημένο καθώς όλα τα προσωπικά του αντικείμενα ήταν τακτοποιημένα στη σειρά.

Τις τελευταίες μέρες υπήρχε ιδιαίτερα σοβαρή μαρτυρία από κάτοικο της περιοχής ότι τον είχε δει κοντά στην Ελαία να κρύβεται.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 35χρονος κτηνοτρόφος, εμφανίστηκε μόνος του σήμερα το πρωί στο σπίτι του.

Ο Ηλίας Ντρίκος για προληπτικούς λόγους αναμένεται να οδηγηθεί στο Νοσοκομείο για εξετάσεις, ενώ απαντήσεις για το πού βρισκόταν τις δύο εβδομάδες που ήταν αγνοούμενος, αναμένεται να δοθούν με την πρώτη κατάθεσή του στους άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας. 

Περού: Ορκίστηκε νέα πρόεδρος η Ντίνα Μπολουάρτε μετά την την καθαίρεση του Πέδρο Καστίγιο

Περού: Ορκίστηκε νέα πρόεδρος η Ντίνα Μπολουάρτε μετά την την καθαίρεση του Πέδρο Καστίγιο

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα της Λατινικής Αμερικής με τον, πρώην πλέον, πρόεδρο Πέδρο Καστίγιο…