Newsroom

Newsroom

Βρέθηκε νεκρή πασίγνωστη πορνοστάρ

Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, η 31 ετών πορνοστάρ Amber Rayne, η οποία είχε κατηγορήσει για βιασμό το συνάδελφό της James Deen, σε μια υπόθεση που προκάλεσε σάλο στη βιομηχανία ενηλίκων.

570396ed1dc5246d5c8b458c

Η γυναίκα που πρωταγωνιστούσε σε ταινίες πορνό εδώ και δέκα χρόνια, πιστεύεται ότι πέθανε στον ύπνο της από αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία.

Η Amber Rayne ήταν μία από τις 10 γυναίκες που κατηγόρησαν τον συνάδελφό τους James Deen για σεξουαλική επίθεση. Είχε καταγγείλει ότι την ξυλοκόπησε, εξαναγκάζοντάς την να κάνει μαζί της σεξ ενώ αιμορραγούσε.

Από την πλευρά του, ο ηθοποιός αρνήθηκε οποιαδήποτε κατηγορία ξεκαθαρίζοντας: «Όλες οι κατηγορίες προέρχονται είτε από πρώην σχέσεις μου είτε από πράγματα που συνέβησαν σε γυρίσματα και σκηνές ταινιών. Αναλαμβάνω πάντα την ευθύνη για τις πράξεις μου και ζητώ συγγνώμη όταν απαιτείται»…

Γεννημένη στο Ντιτρόιτ στις 19/09/1984, με πτυχία στην Ιστορία της Τέχνης και του Θεάτρου, η Rayne βρέθηκε στο Λος Άντζελες περιοδεύοντας ως μέλος μιας μουσικής παραγωγής. Την κέρδισε η βιομηχανία του πορνό το 2005, κερδίζοντας διάφορα βραβεία για τις επιδόσεις της, ανάμεσα στα οποία το «XRCO Award for Unsung Siren» και το «AVN Award for Unsung Starlet of the Year in 2009».

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…