Newsroom

Newsroom

Βρέθηκε δολοφονημένο ζευγάρι γιατρών στη Βοστόνη με κομμένους λαιμούς

Άγρια δολοφονημένοι βρέθηκαν την Παρασκευή σε πολυτελές διαμέρισμα στη Βοστόνη δύο γνωστοί γιατροί.

59103de11dc524bd648b4735

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Guardian, πρόκειται για τους Λίνα Μπολάνος και Ρίτσαρντ Φιλντ, δύο γιατρούς που ήταν αρραβωνιασμένοι.

Βρέθηκαν νεκροί το βράδυ της Παρασκευής από την αστυνομία στο Macallen Building της νότιας Βοστόνης και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, ο δράστης γνώριζε το ζευγάρι.

Αν και η αστυνομία δεν ανακοίνωσε πώς σκοτώθηκαν ή ποιο φαίνεται να ήταν το κίνητρο, η Boston Globe ανέφερε πως οι λαιμοί τους ήταν κομμένοι και ότι τους είχαν δέσει τα χέρια.


Σύμφωνα με τη Boston Globe, το συγκρότημα είχε ισχυρή ασφάλεια, και αυτός είναι ο λόγος που εκτιμάται ότι επρόκειτο για γνωστό τους, ενώ σε έναν τοίχο υπήρχε γραμμένο «μήνυμα εκδίκησης».

Η Μπολάνος, 38 ετών, ήταν αναισθησιολόγος- παιδίατρος στο Massachusetts Eye and Ear, ενώ επίσης δίδασκε στο Harvard Medical School. Ο Φιλντ, 49 ετών, επίσης αναισθησιολόγος, εργαζόταν στο North Shore Pain Management.

Η αστυνομία έσπευσε στο κτίριο μετά από αναφορές που δέχτηκε για έναν οπλισμένο άνδρα, ο οποίος άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών, που ανταπέδωσαν τα πυρά και τον χτύπησαν αρκετές φορές. Πρόκειται για τον 30χρονο Μπαμπούμιμ Τειξέιρα ο οποίος νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο και αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες σύντομα.


Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

giatros nosokomeio eurokinissi kontarinis 708 3

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

Την πραγματική κατάσταση με την οποία είναι αντιμέτωποι γονείς και παιδιά στην Αργολίδα, τις ημέρες…