Newsroom

Newsroom

Βρε Μπογδάνε…

Ξαναχτύπησε πάλι το λαγωνικό της κυβέρνησης, Μπογδάνος, κι αποφάσισε να δώσει μια και καλή λύση στο μυστήριο για το από πού προέρχεται το καθημερινό μαύρο ρεκόρ θανάτων και το νέο κύμα της πανδημίας.    

4945420

Κι έτσι έβαλε τη μουσούδα κάτω, κι αφού προσπέρασε με χάρη τα δημόσια νοσοκομεία που η κυβέρνηση του έχει αφήσει στο έλεος, τις ιδιωτικές κλινικές που «απαγορεύεται» να επιταχθούν, τους χώρους δουλειάς όπου του είπαν ότι «δεν κολλάει», τα ΜΜΜ που η κυβέρνηση του στοιβάζει α λα σαρδέλα χιλιάδες, τα 350 κλειστά τμήματα των Λυκείων που η κυβέρνηση του άνοιξε όπως τα έκλεισε χωρίς κανένα μέτρο, αλλά και τις ανακοινώσεις μιας μέρα πριν της κυβέρνησης του ότι ετοιμάζεται να ανοίξει ως και τα… μπαρ των μεγαλοξενοδόχων σε λίγες μέρες από τώρα, τελικά… τον ξετρύπωσε τον λαγό.

Κι απεφάνθη ότι η «Ελλάδα μαστίζεται από την πανδημία» επειδή το ΚΚΕ κάνει συσκέψεις σε πλατείες τηρώντας κι όλα τα πρωτόκολλα! Και δώστου τα γαυγίσματα μπας και του δώσει κανείς σημασία, και οι «προειδοποιήσεις» πως «42 Αθηναίες και Αθηναίοι χωρίς κομματικές ταυτότητες και εξαρτήσεις» (αλήθεια εκείνος πού τους ξέρει;) κατέθεσαν λέει μηνύσεις ζητώντας παρέμβαση εισαγγελέα. Τι να πει κανείς; Γελάει ο κόσμος, με τον «Ραν ταν πλαν» που βλέπει τον ίσκιο του για… λυκόσκυλο.

Πηγή: Imerodromos