Newsroom

Newsroom

Βράζουν…με τον Φέτελ στην F1-FIA

Το Grand Prix στο Μπακού άφησε "ανοικτές πληγές" στον κόσμο της Formula 1. Το επεισόδιο Φέτελ-Χάμιλτον παραμένει στο προσκήνιο.

595750061dc52407428b45a6

Ο τρόπος οδήγησης του Φέτελ και η επαφή του με το προπορευόμενο μονοθέσιο της Mercedes του Χάμιλτον έχει γίνει πεδίο αντιπαράθεσης των δυο ομάδων και έχει μπει στο μικροσκόπιο των ανθρώπων της Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Σπυράκης

Aπό την παγκόσμια ομοσπονδία, θα   επανεξετάσουν εάν το “φρενάρισμα” του Άγγλου ήταν “εσκεμμένο”, αλλά και το τρόπο που τον “πλεύρισε” ο Φέτελ, προκαλώντας τη 2η επαφή των μονοθεσίων, ανέφερε η FIA.

Ο τελευταίος που πήρε θέση για όσα έγιναν πίσω από το αυτοκίνητο ασφαλείας μετά τη στροφή 15 του σιρκουί του Μπακού, ήταν ο Max Mosley.

Θέση όμως για το συμβάν πήρε και ο πρώην πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού που επέκρινε τον Φέτελ , τονίζοντας πόσο ανεπίτρεπτη ήταν η κίνηση να χτυπήσει εσκεμμένα τον αντίπαλό του.

«Σίγουρα δεν θα χαρούν με όσα λέω στη Ferrari αλλά πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα όπως έχουν. Η δική μου πρόταση θα ήταν να αποκλειστεί από τον αγώνα ο Vettel και το θέμα να συζητηθεί και από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου αθλητισμού. Κατά τη γνώμη μου, είναι ανεπίτρεπτο να κάνει κάποιος ότι έκανε ο Φέτελ. Αν το έκανε σε δημόσιο δρόμο, θα του έπαιρναν την άδεια οδήγησης», είπε ο Μόσλευ στο Sky F1.

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Καταγραφή 21

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν σχετικά με την εξαφάνιση του Καρλ Έριβαν Χάουμπ το 2018