Newsroom

Newsroom

«Βράζουν» οι προβλήτες-Η ΕΝΕΔΕΠ Θα ζητήσει συνάντηση με την εργοδοσία για τη ΣΣΕ

Λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα η σημερινή 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση του σωματείου των εργαζομένων της ΕΝΕΔΕΠ στο ΣΕΠ   

FCjv5o X0Acpgei

Λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα η σημερινή 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της Ενωσης Εργαζομένων Διακίνησης Εμπορευματοκιβωτίων στις προβλήτες του Πειραιά (ΕΝΕΔΕΠ) για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Οι εργαζόμενοι του σωματείου που προσανατολίζονται σε νέα κινητοποίηση την ερχόμενη εβδομάδα, πραγματοποίησαν το απόγευμα γενική συνέλευση, ενώ θα ζητήσουν συνάντηση με την εργοδοσία. Τη Μ. Δευτέρα θα πραγματοποιήσουν εκ νέου γενική συνέλευση του σωματείου τους.

Οι λιμενεργάτες ζητούν βελτιωμένη πρόταση από την DPort Services (εταιρεία διαχείρισης λιμενικών υπηρεσιών του ΣΕΠ) για την υπογραφή ΣΣΕ, ενώ τη σημερινή κινητοποίηση καλύπτει, με απόφασή του έως τις 12 τα μεσάνυχτα το Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

Σημειώνεται ότι η DPort Services είχε προσφύγει με ασφαλιστικά μέτρα στο Πρωτοδικείο Πειραιά, για τη σημερινή απεργία των εργαζομένων, η οποία κρίθηκε παράνομη.

Η ΕΝΕΔΕΠ που είναι ένα από τα δύο συνδικάτα των εργαζομένων στο Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά (ΣΕΠ), ζητεί αυξήσεις σε όλες τις ειδικότητες, να μπουν οι προσαυξήσεις των νυχτερινών, της Σαββατιάτικης εργασίας, των Κυριακών και των αργιών, να γίνουν όλοι οι εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης και να ενταχθούν στα Βαρέα και Ανθυγιεινά (ΒΑΕ).

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…