Βραζιλία: Η αστυνομία κατέθεσε μήνυση για δυσφήμιση σε βάρος της γυναίκας που κατηγορεί τον Νεϊμάρ για βιασμό    

Η αστυνομία της Βραζιλίας κατέθεσε μήνυση για δυσφήμιση σε βάρος της Νατζίλα Τριντάντε, η οποία κατηγορεί τον Νεϊμάρ για βιασμό, αφού η νεαρή γυναίκα σε δηλώσεις της άφησε να εννοηθεί ότι οι αστυνομικές δυνάμεις είναι διεφθαρμένες.

Neymar 0

Η δήλωση αυτή έγινε σε μια συνέντευξη που παραχώρησε η 26χρονη στον τηλεοπτικό σταθμό SBT, αναφερόμενη στην υποτιθέμενη κλοπή ενός τάμπλετ με το οποίο είχε τραβήξει το βίντεο της συνάντησής της με τον ποδοσφαιριστή στα μέσα Μαΐου στο Παρίσι. Όταν ο παρουσιαστής της είπε ότι η αστυνομία δεν βρήκε στο σπίτι όπου φέρεται να έγινε ο βιασμός άλλα αποτυπώματα πέρα από τα δικά της και της οικιακής βοηθού, η Τριντάντε απάντησε: “Επομένως, η αστυνομία είναι πουλημένη; Ή όχι; Ή μήπως εγώ είμαι τρελή;”

Οι αστυνομικές αρχές κατέθεσαν μήνυση σε βάρος της, τονίζοντας στην ανακοίνωση που εξέδωσαν “την απόλυτη διαφάνεια, ουδετερότητα και αμεροληψία” τους.

Μετά την καταγγελία της Τριντάντε εναντίον του Νεϊμάρ, στις 31 Μαΐου, το νεαρό μανεκέν αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες να στοιχειοθετήσει την υπόθεσή της. Την Δευτέρα, την εγκατέλειψε και ο τρίτος δικηγόρος που είχε προσλάβει, ο Ντανίλο Γκαρσία. Ο τελευταίος ισχυρίζεται ότι εκείνη τον κατηγόρησε ότι εμπλέκεται στην κλοπή του τάμπλετ το οποίο περιέχει το δεύτερο μέρος ενός ουσιαστικού για την υπόθεση βίντεο.

Το βίντεο αυτό, το πρώτο μέρος του οποίου διέρρευσε σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει τη συνάντησή της με τον Νεϊμάρ την επομένη του βιασμού, στο Παρίσι. Η Τριντάντε υποστηρίζεται ότι περιέχει αδιαμφισβήτητες αποδείξεις για την ενοχή του σταρ της Paris SG.

Ο Νεϊμάρ πρόκειται να δώσει κατάθεση σήμερα στην αστυνομία του Σάο Πάουλο για να περιγράψει τη δική του εκδοχή των γεγονότων που εκτυλίχθηκαν στο Παρίσι. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι γνώρισε την Νατζίλα σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης και ότι είχε συναινετικές σεξουαλικές επαφές.

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…