Newsroom

Newsroom

«Βράζει» το Twitter με τον ΣΚΑΪ για τις θολωμένες φωτογραφίες της 24χρονης

Έκρηξη οργής προκάλεσε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη

Screenshot 4 0 1

Οργισμένες αντιδράσεις στα social media έχει προκαλέσει το χθεσινό ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, το οποίο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο του σταθμού.

Στο βίντεο που συνόδευε το θέμα έγινε αναπαραγωγή φωτογραφιών της κοπέλας, μια επιλογή που στηλιτεύτηκε πολύ άγρια ειδικά από τους χρήστες του Twitter.

Πρέπει να σημειωθεί πως οι φωτογραφίες της 24χρονης προβλήθηκαν θολωμένες (με μπλερ), ωστόσο η σκληρή κριτική που δέχεται ο σταθμός από χθες επικεντρώνεται στο ότι ουσιαστικά εκτίθεται το θύμα του βιασμού για λόγους τηλεθέασης. 

Δείτε τα πιο χαρακτηριστικά tweets:

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως η κοπέλα αναγνώρισε και δεύτερο άτομο ενώ ο εισαγγελέας με ξεχωριστή προκαταρκτική εξέταση ζητά να διερευνηθούν οι καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας με εμπλοκή γνωστών προσώπων και επιχειρηματιών. 

Ο δικηγόρος της Γ. Μαρακάκης, εκτίμησε πως «έρχονται συλλήψεις» και σημείωσε: «Η κοπέλα εμπιστεύτηκε κάποιους ανθρώπους και βρέθηκε σε μια γιορτή και εκεί είδαμε το σύνηθες modus operandi σε τέτοιες περιπτώσεις, την κάμψη οποιασδήποτε αντίστασης μέσω χρήσης κάποιας ουσίας. Αναμένονται και οι τοξικολογικές για να το επιβεβαιώσουν αυτό. Ο συνδυασμός του αλκοόλ με τέτοιες ουσίες οδηγεί γρήγορα σε λιποθυμία.

Μετά δε γνωρίζουμε πόσοι ήταν και τι συνέβη σε αυτό το δωμάτιο, μέχρι να ανακτήσει η κοπέλα της αισθήσεις της. Είναι απίστευτο το θάρρος που έδειξε η κοπέλα. Το περιστατικό είναι συγκεκριμένο, αν όσα λέει η κοπέλα επιβεβαιωθούν μιλάμε για βιασμό από κοινού για τον οποίο προβλέπονται ισόβια. Θα γίνει έρευνα για το αν υπάρχει κύκλωμα μαστροπείας, ανθρώπων που παρασέρνουν νεαρές κοπέλες στην πορνεία. Αυτό είναι κάτι διαφορετικό. 

Μπορεί να υπάρχει κύκλωμα που να συνδέεται με κάποιο νησί ή και το εξωτερικό. H προσωπική μου άποψη είναι ότι θα υπάρχουν και συλλήψεις».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…