«Βράζει» ήδη το twitter για την αυριανή αποκάλυψη του Documento για τον γιο του Πρωθυπουργού

Οργή στα social media για την πρόσληψη του γιου του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες

5314498

Πριν ακόμη κυκλοφορήσει το Documento στα περίπτερα, και μόνο η αναγγελία της αυριανής του αποκάλυψης έχει προκαλέσει έντονο σχολιασμό στο twitter, με τους χρήστες να εμφανίζονται οργισμένοι με το γεγονός ότι ο γιος του πρωθυπουργού έχει προσληφθεί ως διαπιστευμένος βοηθός του ισπανού ευρωβουλευτή και αντιπροέδρου του ΕΛΚ, Εστεμπάν Γκονθαλεθ Πονς. 

Στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Documento και των δημοσιογράφων Άγγελου Προβολισιάνου και Αντώνη Ρηγόπουλου, η εφημερίδα δημοσιεύει όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο γιος του πρωθυπουργού προσελήφθη από το ευρωκοινοβούλιο, ενώ φιλοξενεί και αποκλειστικές δηλώσεις του ίδιου του ευρωβουλευτή που επιβεβαιώνει το θέμα. Αντιθέτως, αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα όταν του ζητήθηκε, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Πάντως, το θέμα δε φαίνεται να περνάει αδιάφορο και από τον κόσμο που εμφανίζεται οργισμένος βλέποντας όλα τα μέλη της οικογένειας του πρωθυπουργού να «βολεύονται» στα ευρωπαϊκά σαλόνια, το ένα μετά το άλλο, μη λησμονώντας ότι πριν τον γιο του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχει φροντίσει να προσληφθεί στο τεράστιο βρετανικό fund CVC η κόρη του.

Οι αναρτήσεις στο twitter είναι ενδεικτικές και συνεχώς αυξανόμενες εν όψει των αυριανών αποκαλύψεων:

 

 

 

Το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ ενέκρινε σχέδιο επιθετικής και αμυντικής δράσης

iran pyrayloi

Το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ ενέκρινε σχέδιο επιθετικής και αμυντικής δράσης

Η συνεδρίαση του πολεμικού υπουργικού συμβουλίου του Ισραήλ ολοκληρώθηκε μετά από αρκετές ώρες διαβουλεύσεων