Newsroom

Newsroom

"Βραχιολάκι" για τον Μπιλ Κόσμπι

Σε κατ’οίκον περιορισμό θα παραμείνει ο διάσημος ηθοποιός, Μπιλ Κόσμπι, εν αναμονή της ανακοίνωσης της ποινής του, αφού έχει κριθεί ένοχος για σεξουαλική επίθεση κατά της Αντρέα Κόνσταντ, το 2004.

5ae3fce91dc524da6a8b45b5

Ο 80χρονος  κωμικός θα μπορεί να φεύγει  από το σπίτι του στο Τσέλτεναμ, κοντά στη Φιλαδέλφεια, μόνο για επίσκεψη σε γιατρό ή στους δικηγόρους του, αλλά έπειτα από γραπτή έγκριση και με τον όρο ότι θα μείνει εντός της ζώνης της Φιλαδέλφειας. Επίσης, θα φορά ηλεκτρονικό βραχιόλι.

Αν και κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση εναντίον της Κόνσταντ, δεκάδες ακόμη τον έχουν κατηγορήσει για το ίδιο εδώ, αλλά κατηγορίες αυτές είχαν παραγραφεί εκτός από την υπόθεση της Κόνσταντ.

Τον Ιανουάριο του 2004, στο σπίτι του, ο Κόσμπι είχε προτείνει στην υπάλληλο του πανεπιστημίου Temple, την 45χρονη σήμερα Κόνσταντ, να πιει ένα ποτήρι κρασί και μαζί τρία χάπια που, όπως της είπε, θα τη βοηθούσαν να χαλαρώσει, προτού την κακοποιήσει σεξουαλικά ενώ εκείνη δεν μπορούσε πλέον να αντισταθεί. Ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι η σεξουαλική τους συνεύρεση είχε γίνει με τη συναίνεσή της.

Ο κωμικός, που κρίθηκε χθες ένοχος σε τρεις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση στην Κόνσταντ, βρίσκεται τώρα αντιμέτωπος με κάθειρξη 30 ετών, δέκα χρόνια για καθεμία από τις κατηγορίες. Το πιθανότερο πάντως είναι να του επιβληθεί μικρότερη ποινή, αλλά δεν αποκλείεται να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή.

Η ημερομηνία κατά την οποία θα ανακοινωθεί η ποινή του δεν έχει ακόμη οριστεί, αλλά αναμένεται εντός 75 ημερών, δηλαδή περίπου ως τα μέσα Ιουλίου, σύμφωνα με τον δικαστή.

Ο δικηγόρος του δήλωσε ωστόσο χθες ότι θα ασκήσει έφεση, κάτι το οποίο θα μπορούσε να γλιτώσει τον Κόσμπι από τη φυλακή για αρκετό χρονικό διάστημα.

Πηγή: ΑΠΕ

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…